ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Τα πιθανά αίτια και η πηγή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Τα πιθανά αίτια και η πηγή

Ανακοίνωση εξέδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία σχετικά με την πυρκαγιά που έθεσε σε συναγερμό την Έγκωμη το μεσημέρι της Δευτέρας (26/3).

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι η ώρα 13:19 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά στο υπνοδωμάτιο της κατοικίας. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η ώρα 13:58 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Από την πυρκαγιά υπέστη ζημιές το υπνοδωμάτιο και ο εξοπλισμός του ενώ από τον καπνό και τα θερμά αέρια υπέστη ζημιές και η βαφή ολόκληρης της κατοικίας.

Μια γυναίκα και το παιδί της που βρίσκονταν στην οικία εξήλθαν με ασφάλεια πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν τυλικτήρες νερού από τα βυτία των πυροσβεστικών οχημάτων και αριθμός αναπνευστικών συσκευών. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Παρόλο που δεν καταλήγει σε ασφαλή συμπεράσματα, η πιθανότητα η πυρκαγιά να προκλήθηκε από αναμμένο κερί δεν μπορεί να αποκλειστεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top