25χρονος παίκτης κατήγγειλε στην Αστυνομία πρώην στέλεχος του Ερμή

25χρονος παίκτης κατήγγειλε στην Αστυνομία πρώην στέλεχος του Ερμή

Για απόσπαση ποσού 2.000 ευρώ καταγγέλθηκε πρώην στέλεχος του Ερμή Αραδίππου.

Εντός της ημέρας (27/03) μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού πατέρας 25χρονου ποδοσφαιριστή των Αραδιπιωτών και έκανε καταγγελία στο ΤΑΕ σε βάρος του τέως τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της καταγγελίας, ο 25χρονος έδωσε το ποσό των 2.000 ευρώ στον πρώην στέλεχος της ομάδας, για σκοπούς αποθεραπείας τραυματισμού. Αυτά τα χρήματα τα οικειοποιήθηκε ο τελευταίος, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλθηκαν.

Η Αστυνομία αναζητεί τον πρώην τεχνικό διευθυντή για να ζητήσει τις δικές του θέσεις.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.