ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Εμπαπέ σκόραρε ακριβώς την ίδια ΓΚΟΛΑΡΑ με… Ζιντάν το 2006 – VID

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Εμπαπέ σκόραρε ακριβώς την ίδια ΓΚΟΛΑΡΑ με… Ζιντάν το 2006 – VID

Το εντυπωσιακό γκολ του Εμπαπέ στον φιλικό αγώνα με την Ρωσία, θύμισε έντονα.. Ζιντάν του 2006 κόντρα στους Ισπανούς και στάθηκε αφορμή για να αρχίσουν οι συγκρίσεις (VIDEO).

Τα όσα… μαγικά έκανε ο Ζινεντίν Ζιντάν με τη μπάλα στο χορτάρι, χωρίς καμιά δόση υπερβολής, θα τα ζήλευε μέχρι και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου! Άλλωστε, από το 2006 που σταμάτησε το ποδόσφαιρο και μετά, οι Γάλλοι ψάχνουν να βρουν το επόμενο «10αρι» που θα θυμίζει κάτι από… Ζιζού. Αλλά μάταια.

Όλα αυτά μέχρι το βράδυ της Τρίτης (27/3), όταν στο φιλικό της Ρωσίας με την Γαλλία που έληξε 3-1 υπέρ των «τρικολόρ», ο 19χρονος Κίλιαν Εμπαπέ, έπειτα από ένα καταπληκτικό σλάλομ, έβαλε ένα φοβερό γκολ βγαλμένο από το… ρεπερτόριο του Ζιντάν.

Μάλιστα, τόσο η κίνηση του νεαρού άσου της Παρί στην φάση του γκολ όσο και ο τρόπος που επετεύχθη, ήταν καρμπόν με το τέρμα που είχε σκοράρει ο 45χρονος, πλέον, Ζιντάν στον αγώνα του 2006 με την Ισπανία, για την φάση των «16» του Μουντιάλ της Γερμανίας.

Μοιραία οι συγκρίσεις μεταξύ τους άρχισαν να… δίνουν και να παίρνουν, και δεν άργησε πολύ μέχρι οι φίλαθλοι της εθνικής Γαλλίας να «κολλήσουν» στον Εμπαπέ την ταμπέλα του… νέου Ζινεντίν Ζιντάν!

Δείτε το παρακάτω VIDEO με το contrast των δύο φάσεων και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

 

Πηγή: Contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top