ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝ. ΛΕΜΕΣΟΥ: 'Κάποια παιδιά… σήμερα ξύπνησαν ορφανά' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝ. ΛΕΜΕΣΟΥ: 'Κάποια παιδιά… σήμερα ξύπνησαν ορφανά' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανατριχίλα προκαλεί η δημοσίευση της Reaction για το θανατηφόρο τροχαίο της Λεμεσού.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός REACTION Youth for the Prevention θέλοντας να στείλει τα δικά του μηνύματα σε ό,τι αφορά τα θανατηφόρα τροχαία, δημοσίευσε το Σάββατο (31/03) το απόγευμα, ανάρτηση με μια από τις φωτογραφίες του οχήματος του άτυχου 44χρονου Ηλία Παπαευθυμίου.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ένα ξημέρωμα...Μια φωτογραφία... ένα θανατηφόρο... κάποια παιδιά κοιμήθηκαν χθες βράδυ και σήμερα ξύπνησαν ορφανά... #και_η_ιστορια_συνεχίζεται».

 

Θυμίζουμε πως τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/03) ο Ηλίας Παπαευθυμίου, έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον παρακαμπτήριο δρόμο μεταξύ κυκλικών κόμβων Αγίου Αθανασίου και Μέσα Γειτονιάς.

Ο 44χρονος από την Ελλάδα κατευθυνόταν στον αυτοκινητόδρομο από Λεμεσό προς Λευκωσία, από τις αντίθετες λωρίδες κατεύθυνσης (Λευκωσία – Λεμεσού), με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με όχημα σαλούν, που οδηγείτο από 33χρονο κάτοικο Λεμεσού.

Ο Ηλίας Παπαευθυμίου κατάγεται από το Αγρίνιο της Ελλάδας, τα τελευταία χρόνια ζούσε και εργαζόταν στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα, στη Λεμεσό. Καταλείπει σύζυγο και δυο ανήλικα παιδιά.

Να σημειώσουμε πως ο οργανισμός Reaction ο αριθμεί σήμερα χιλιάδες μέλη τα οποία δραστηριοποιούνται στους τομείς  της Οδικής Ασφάλειας, της Νεανικής Παραβατικότητας, της Ατομικής & Δημόσιας Υγείας, του Περιβάλλοντος και της Εκπαίδευσης.

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top