ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη! Ασελγούσε στον 8χρονο γιο της γειτόνισσας – Του έδινε 5 ευρώ!

Φρίκη! Ασελγούσε στον 8χρονο γιο της γειτόνισσας – Του έδινε 5 ευρώ!

Σε φρικτές αποκαλύψεις προχώρησε μια ανύπαντρη αλλοδαπή μητέρα από την Ρόδο η οποία κατήγγειλε τον 35χρονο αλλοδαπό γείτονά της για ασέλγεια εις βάρος του 8χρονου γιου της.

Η γυναίκα είναι μητέρα τριών παιδιών και διαμένει στην δυτική πλευρά του νησιού της Ρόδου. Σύμφωνα με την ίδια ο γείτονάς της εκμεταλλευόμενος την απουσία της από το σπίτι και την αθωότητα του 8χρονου γιου της, τον κατέστησε σεξουαλικό υποχείριό του για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες σεξουαλικές φαντασιώσεις του.

Οι κάτοικοι του χωριού προσπαθούν να συνδράμουν τις έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού και του Αστυνομικού Σταθμού Σαλάκου για να εντοπιστεί ο δράστης ο οποίος αγνοείται. Σύμφωνα με τις υποψίες των αστυνομικών κρύβεται σε κάποιο αγρόκτημα.

Η ανύπαντρη αλλοδαπή μητέρα, που εργάζεται σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο χωριό, ενημερώθηκε τυχαία από το 10χρονο παιδί της, ότι ο κατά δύο χρόνια μικρότερος αδελφός του, συχνάζει στο σπίτι του 35χρονου αλλοδαπού, γείτονά τους και ότι ο τελευταίος του δίνει χρήματα.

Η γυναίκα μίλησε με τον 8χρονο γιο της και πληροφορήθηκε πως τον περασμένο Ιούνιο ο μικρός πήγε στην οικία του 35χρονου άνδρα και αφού έβαλε στην τηλεόραση του βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο τον εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις, προσφέροντάς του ως αμοιβή 5 ευρώ. Το περιστατικό έγινε και άλλες φορές.

Η γυναίκα ενημέρωσε οικεία της πρόσωπα και την αστυνομία την 27η Μαρτίου 2018 κι έκτοτε ξεκίνησαν έρευνες τόσο από πολίτες όσο κι από την αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Ο 35χρονος, που βοηθά σε γεωργικές εργασίες κατοίκους του χωριού, εφέρετο να έχει διαφύγει από την Ρόδο με αεροπλάνο. Η πληροφορία σύμφωνα με κατοίκους του χωριού δεν επιβεβαιώθηκε από την έρευνα που ακολούθησε και εικάζεται ότι κρύβεται σε κάποιο αγρόκτημα.

Κατά μια πληροφορία διαμένει παράνομα στην χώρα και έχει υποβάλει αίτηση για χορήγηση ασύλου.

Το παιδί σύμφωνα με τις πληροφορίες και η μητέρα του έχουν καταθέσει σχετικά στο ΑΤ Ιαλυσού ενώ θεωρείται σίγουρο ότι της υποθέσεως θα επιληφθεί και παιδοψυχολόγος.

ΑΠΟ dimokratiki.gr

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top