ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έβαλε κι αυτός το χεράκι του και… στο τέλος δικαιώθηκε!

Έβαλε κι αυτός το χεράκι του και… στο τέλος δικαιώθηκε!

 

Ο ΑΠΟΕΛ κατά γενική ομολογία μέχρι το 70ο λεπτό κόντρα στην ΑΕΛ δεν έδειξε το καλύτερο του πρόσωπο και είναι γεγονός ότι τα βρήκε «μπαστούνια» μέχρι να θέσει τον εαυτό του σε θέση οδηγού για τη νίκη.

Φυσικά ο Μπρούνο Μπαλταζάρ φρόντισε με την σωστή τακτική του να αλλάξει την εικόνα του ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο διάστημα του αγώνα και μπορούμε να πούμε με πάσα βεβαιότητα ότι είχε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την επιτυχία κόντρα στην ΑΕΛ καθώς με τις αλλαγές  που έκανε κατάφερε να αλλάξει κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν και… στο τέλος δικαιώθηκε.

Το νέο αφεντικό του ΑΠΟΕΛ στον Αρχάγγελο από την στιγμή που έριξε στον αγωνιστικό χώρο τους Σαλάι και Ποτέ άλλαξε προς το καλύτερο τον ΑΠΟΕΛ αφού και οι δύο παίκτες βοήθησαν τα μέγιστα στο να κατακτηθεί το πολυπόθητο τρίποντο και η νίκη πιστώθηκε σε μεγάλο βαθμό και στον ίδιο τον Πορτογάλο.

Σίγουρα στην πρώτη του παρουσία ο Μπαλταζάρ στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ θα κατέγραψε αρκετά στο μπλοκάκι του και για το ότι χρήζει βελτίωσης στους «γαλαζοκίτρινους» για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Είναι λογικό ότι όσον περνάνε οι μέρες ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ θα μάθει ακόμη περισσότερο την ομάδα του και θα προσπαθήσει να «μπολιάσει» τους ποδοσφαιριστές την δική του φιλοσοφία κι αυτά που θέλει να βλέπει μέσα στο γήπεδο.

Μπορεί ο Μπαλταζάρ να έκανε την έκπληξη βάζοντας τον Ντελατόρε στα «φτερά» κάτι που φάνηκε ότι δεν του βγήκε σε καμία περίπτωση, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός κάποια λάθη που έκανε, αλλά και κάποιες αδυναμίες που διαπίστωσε θα προσπαθήσει όλα αυτά να τα σουλουπώσει στα εναπομείναντα ματς.

Ο επόμενος αγώνας είναι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ο Μπαλταζάρ καλείται να δουλέψει αρκετά σκληρά στις επόμενες προπονήσεις έτσι ώστε να διορθώσει κάποιες ατέλειες στην ομάδα του και ο ΑΠΟΕΛ να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Ανόρθωσης.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top