ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το «τσαλαπάτημα» της αξιοπρέπειας ενός ανάπηρου στο Τσίρειο…

Το «τσαλαπάτημα» της αξιοπρέπειας ενός ανάπηρου στο Τσίρειο…

Δεν το είδαμε το περιστατικό, αλλά μας το μετέφεραν φίλοι του Απόλλωνα, μόλις ολοκληρώθηκε ο χθεσινός αγώνας με τον Οθέλλο στο Τσίρειο. 

Ήταν ένας γνωστός οπαδός του Απόλλωνα, ο οποίος είναι καθηλωμένος από τα παιδικά του χρόνια σε αναπηρικό καροτσάκι. Δεν χάνει παιχνίδι της ομάδας εντός έδρας. 

 

Σε κάποια στιγμή ο άνθρωπος, ήθελε να πάει στην τουαλέτα για να κάμει την ανάγκη του. Δυστυχώς η πόρτα της τουαλέτας, για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, ήταν κλειδωμένη. 

Ο άνθρωπος ζήτησε βοήθεια από άλλους «ομοϊδεάτες» του, που ήταν στην δυτική κερκίδα. Αμέσως προσφέρθηκαν να τον εξυπηρετήσουν. Να τον πάνε να κάμει την ανάγκη του, σε άλλο αποχωρητήριο… 

Δυστυχώς, η πόρτα δεν χωρούσε το καροτσάκι. Ο άνθρωπος δεν κατάφερε να… οδηγηθεί στην τουαλέτα με αποτέλεσμα να κάμει την ανάγκη… πάνω του. 

Όλοι μπορούμε να φανταστούμε πως ένιωσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, εκείνη τη στιγμή. Μοιραία ένιωσε ότι «τσαλαπατήθηκε» η αξιοπρέπεια του.   

Τη στιγμή που αποχωρούσαμε από το Στάδιο, συναντήσαμε έναν από τους… υψηλά ιστάμενους του ΓΣΟ (διαχειριστής του Τσιρείου). Τους είπαμε για την… τραυματική εμπειρία ενός συνανθρώπου μας… 

Μας απάντησε ότι ήταν ενήμερος, αλλά όπως εξήγησε «ξέχασε το κλειδί ένα παιδί που εργάζεται εδώ», προσθέτοντας παράλληλα ότι «κλαίει από το κακό του». 

Δεν πρόκειται να φορτώσουμε όλη την ευθύνη στο νεαρό υπάλληλο του Σταδίου, γιατί ξέχασε να ανοίξει την πόρτα της τουαλέτας των αναπήρων. 

Εκείνοι που ηγούνται του ΓΣΟ, δεν ξέρουμε αν έχουν τον τρόπο να συνεφέρουν τον συνάνθρωπο μας (με κινητικά προβλήματα), μετά την απόλυτη ξεφτίλα που ένιωσε χθες βράδυ. Όλα αυτά στην Κύπρο του 2018! 

*Η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν έχει σχέση με το ψεσινό περιστατικό. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top