ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλαγμένη η Ομόνοια… η Ανόρθωση όμως είχε τον Ντουρίς της!

Αλλαγμένη η Ομόνοια… η Ανόρθωση όμως είχε τον Ντουρίς της!

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι που έγινε στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι – οφ η Ανόρθωση κατάφερε έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστική τον Μίχαλ Ντουρίς να πάρει μιας πολύ μεγάλης σημασίας νίκη στην πρωτεύουσα.

Η Ανόρθωση ήταν η ομάδα που κατάφερε να ανοίξει πρώτη το σκορ στον αγώνα με τον Σλοβάκο επιθετικό να χρίζεται σκόρερ, ωστόσο η απάντηση της Ομόνοιας ήταν σχεδόν άμεση αφού ο Ντάρμπισαιρ με πανομοιότυπο τρόπο όπως και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Τελικά η Ανόρθωση στο δεύτερο ημίχρονο σε μια από τις λιγοστές ευκαιρίες που βρήκε μπροστά της κατάφερε να κάνει το 2-1 με τον «συνήθη» ύποπτο και να πάρει το μεγάλο «διπλό».

Η Ομόνοια να σημειώσουμε ότι έμεινε χωρίς νίκη στην φάση των πλέι – οφ με το πέρας της 4ης αγωνιστικής ενώ η «Κυρία» συνεχίζει την κούρσα της για την Ευρώπη.

Η εικόνα του παιχνιδιού

Το παιχνίδι στο ΓΣΠ ξεκίνησε με την Ομόνοια να είναι η ομάδα που μπήκε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα με το «καλημέρα» της αναμέτρησης οι «πράσινοι» έχασαν και την πρώτη καλή φάση του αγώνα, όταν ο Ντάρμπισαιρ βρέθηκε σε θέση βολής όμως το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι του Αρούς.

Η Ομόνοια συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας έχοντας παράλληλα και την υπεροχή στον αγώνα όμως η Ανόρθωση ήταν αυτή που κατάφερε στο 12ο λέπτο στην πρώτη επίσκεψη της στην περιοχή το Μιχαίλοφ να κάνει το 1-0.

Ο Ράγιος έδωσε μια «μαγική» πάσα στον Πράνιτς με τον Κροάτη να επιχειρεί σε πρώτο χρόνο να νικήσει τον Μιχαίλοφ χωρίς να τα καταφέρνει και στην συνέχεια ήρθε ο Ντουρίς με προβολή να ανοίξει το σκορ.

Η απάντηση για την Ομόνοια ήταν σχεδόν άμεση. Ο Τζαίλσον έκανε το ανέβασμα από δεξιά έβγαλε την  σέντρα και ο Ντάρμπισαιρ με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στο πλεκτό φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου υπήρχαν κάποια διαστήματα που ο ρυθμός έπεφτε, όμως είχαμε και σημεία που οι δύο ομάδες δημιουργούσαν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ωστόσο το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης στο πρώτο μέρος.

Δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες φάνηκαν πιο συντηρητικές κλείνοντας συνεχώς τους διαδρόμους προς την εστία του Μιχαίλοφ και του Αρούς και σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο οι ευκαιρίες που καταγράψαμε ήταν μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Φυσικά μια από αυτές τις λίγες ευκαιρίες των δύο ομάδων, η Ανόρθωση ήταν η ομάδα που ευτύχησε να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Ντουρίς. Ο Σλοβάκος με το 9ο του γκολ στο πρωτάθλημα έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην «Κυρία». Ο φορ του Βαρωσιώτικου συλλόγου βρέθηκε μόνος στην περιοχή πέρασε και τον Μιχαίλοφ και με εύστοχο πλασέ έκανε το 2-1 στο 62ο λεπτό.

Απ εκεί και πέρα η Ομόνοια προσπάθησε να αντιδράσει στο γκολ που δέχθηκε κάτι το οποίο δεν το κατάφερε ποτέ και έτσι οι «πράσινοι» συνέχισαν το κακό τους σερί (6η συνεχόμενη ήττα) την ίδια ώρα που η Ανόρθωση βλέπει την Ευρώπη ακόμη πιο κοντά.

Η ταυτότητα του αγώνα:

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μιχαΐλοφ, Βύντρα, Γουίλιαμ, Τζαΐλσον (55’Λόπες), Καντέ, Σοάρες, Κατελάρης, Κανού (74’Σόλομον), Κιπιάνι (65’Τζαρσίνιο), Χριστοφή, Ντάρμπισαϊρ. 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αρούς, Ντουγκλάο, Σίλντεφελντ, Πράνιτς, Στρούνα, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ (70’Οικονομίδης), Ράγιος, Σισέ (81’Αράζ), Καλό (51’Κοφί), Ντούρις.

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος Διαιτητής: Τράττου Λεόντιος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Καϊλης Πανίκος

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top