ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έφτασαν τις 9 οι παραιτήσεις – «Μπάχαλο» στην Ομόνοια

Έφτασαν τις 9 οι παραιτήσεις – «Μπάχαλο» στην Ομόνοια

Άλλες τέσσερεις παραιτήσεις προέκυψαν στην Ομόνοια και συγκεκριμένα από το Δ.Σ κατά την σημερινή συνεδρία αναφορικά με την Εκλογική Συνέλευση και η κατάσταση στους «πράσινους» είναι άνω – κάτω.

Οι παραιτήσεις των Μιχάλη Ιορδάνους, Αντώνη Τσικκουρή, Νικόλα Βαλανίδη και Γιάννο Τραν ήρθαν να προστεθούν σε αυτές των προηγούμενων ημερών / μηνών και συγκεκριμένα του Κυριακίδη, Ιακωβίδη, Π. Νεοφύτου, Χρ. Νεοφύτου και Χριστοδούλου.

Συνολικά από την Διοίκηση του Αντώνη Τζιωνή μέχρι σήμερα παραιτήθηκαν συνολικά 9 άτομα και η κατάσταση στην Ομόνοια λίγες βδομάδες πριν από την Εκλογική Γενική Συνέλευση μόνο «μπάχαλο» μπορούμε να πούμε ότι θυμίζει.

Είναι γεγονός ότι η Ομόνοια το τελευταίο διάστημα περνάει ίσως τις πιο δύσκολες μέρες της τόσο σε Διοικητικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο και στα πάντα υπάρχει μια αβεβαιότητα στις αποφάσεις.

Μέσα σε όλα αυτά έρχεται και μπαίνει στην μέση και το αγωνιστικό και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Αν και οι «πράσινοι» στο ντέρμπι με την Ανόρθωση έδειξαν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, εντούτοις για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν μπόρεσαν να μαζέψουν βαθμούς (τέταρτο παιχνίδι στα πλέι – οφ) και το ένα αρνητικό ρεκόρ διαδέχεται το άλλο.

Σίγουρα στο επόμενο ματς με τους «κυανόλευκους» θα επιδιώξουν να παίξουν το ποδόσφαιρο του πρώτου ημιχρόνου με την Ανόρθωση κι αν μπορέσουν να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στην Β’ φάση των πλέι – οφ.

Στον «πράσινο» σύλλογο είναι γεγονός ότι ψάχνουν ηρεμία όμως πάντα κάτι καινούργιο έρχεται και δεν μπορούν να την αποκτήσουν…

Από την μια η εικόνα «αποσύνθεσης» στο γήπεδο κι απ την άλλη η αβεβαιότητα του αύριο στα Διοικητικά είναι στοιχεία που δυστυχώς ολοένα αυξάνουν τα μαύρα σύννεφα πάνω από το «πράσινο» στρατόπεδο.

Διαβάστε κι αυτό: Αυτά είναι τα 4 μέλη της Ομόνοιας που παραιτήθηκαν

Διαβάστε κι αυτό:Παραιτήσεις στην Ομόνοια – Η τελική απόφαση στο αίτημα για αναβολή της Συνέλευσης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top