ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να χτυπήσει σαν… «κόμπρα» για να φύγει από τη Λεμεσό με την πρόκριση, αναμονή για Σισέ

Να χτυπήσει σαν… «κόμπρα» για να φύγει από τη Λεμεσό με την πρόκριση, αναμονή για Σισέ

Μπορεί η Ανόρθωση να έχει σχεδόν «κλειδώσει» την έξοδο της στην Ευρώπη, από τη στιγμή που κατά 75%, δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και η 4η θέση (σσ. μόνο αν τερματίσει 4η και κατακτήσει το κύπελλο η Πάφος θα μείνει εκτός Ευρώπης), όμως στο «Αντώνης Καράς» κανείς δεν επαναπαύεται.

Ο μεγάλος στόχος πλέον είναι η κατάκτηση του κυπέλλου, για να κλείσει ονειρικά η φετινή σεζόν με την επιστροφή της Αμμοχωστιανής ομάδας στους τίτλους, ούτως ώστε να δημιουργηθούν ακόμη πιο ευοίωνες συνθήκες/προοπτικές ενόψει της νέας σεζόν, όπου ο βασικός στόχος θα πρέπει να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και όχι απλά η έξοδος στην Ευρώπη, η οποία κάποτε για την Ανόρθωση ήταν εκ των ων ουκ άνευ.

Για να συνεχίσει όμως η «Μεγάλη Κυρία» να ελπίζει ότι θα καταφέρει να φορέσει το στέμμα της Κυπελλούχου για πρώτη φορά μετά από 11 ολόκληρα χρόνια, θα πρέπει πρώτα να αποκλείσει τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και back to back κάτοχο του κυπέλλου Απόλλωνα, στη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης (11/04) στο Τσίρειο, για την προημιτελική φάση.

Η αποστολή της σαφώς και είναι δύσκολη, ειδικά μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, αλλά όχι ακατόρθωτη, αφού η Λεμεσιανή ομάδα έχει και αυτή τα «τρωτά» της σημεία, τα οποία γνωρίζει ο Λέβι και θα επιδιώξει με την τακτική του να «χτυπήσει» σαν «κόμπρα», για να φύγει από τη Λεμεσό με την πρόκριση στα ημιτελικά.

Η προετοιμασία για το εν λόγω ντέρμπι θα μπει στην τελική ευθεία από τη Μεγάλη Δευτέρα (09/04), με τον Ισραηλινό τεχνικό να περιμένει τα νεότερα σχετικά με τον τραυματία Σισέ, ο οποίος έχει ανεβάσει ρυθμούς.

Αν συμμετάσχει χωρίς προβλήματα στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ο Γκάντσεφ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επέστρεψε από χθες (07/04) σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Αναφορικά με τον καταρτισμό του αγωνιστικού του πλάνου, ο Ρόνι Λέβι αναμένεται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις στην τελευταία προπόνηση της Τρίτης.

Θεωρείται δεδομένο ότι η προσέγγιση του συγκεκριμένου αγώνα κυπέλλου, θα είναι διαφορετική από το εντός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, που έγινε τη Μεγάλη Τετάρτη (04/04).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top