ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέσα σε όλα υπάρχει και αυτό στην Ομόνοια

Μέσα σε όλα υπάρχει και αυτό στην Ομόνοια

Στην Ομόνοια βρίσκεται σε πρώτο πλάνο το διοικητικό και σχεδόν κανείς δεν δίνει έμφαση στο αγωνιστικό κομμάτι.

Απολύτος δικαιολογημένα θα πείτε αφού όταν μια ομάδα δεν ξέρει ποια θα είναι η επόμενη διοίκηση τότε πως θα προχωρήσει στους άλλους τομείς; Έτσι λοιπόν πρώτος στόχος είναι να βρεθεί μια διοίκηση που θα αλλάξει τα κακώς κείμενα στο τριφύλλι και θα καταφέρει να έχει η ομάδα μια ανοδική πορεία.

Οπόταν λοιπόν μέσα στα άλλα υπάρχει και σε δεύτερο πλάνο και η στελέχωση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Πρέπει να βρεθεί ο προπονητής ο οποίος θα πάρει τα κλειδιά για να διαλέξει τους παίχτες που θέλει, πρέπει να γίνουν προσεγμένες επιλογές και καλύτερος προγραμματισμός.

Κανείς δεν θέλει να επαναληφθεί το φετινό έργο και όλοι ευελπιστούν ότι η Ομόνοια θα αρχίσει σιγά σιγά να πραγματοποιεί καλύτερες εμφανίσεις από την νέα χρονιά και θα έχει ένα καλύτερο πλασάρισμα και μια καλύτερη πορεία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top