ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει νίκη – πρόκριση μέσα στο «κάστρο» του!

Θέλει νίκη – πρόκριση μέσα στο «κάστρο» του!

Ο Απόλλωνας ναι μεν βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο το κύπελλο τον ενδιαφέρει ζεστά αφού θέλει να κάνει για άλλη μια χρονιά το Come Back κατακτώντας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν τον συγκεκριμένο τίτλο.

Οι «κυανόλευκοι» τα τελευταία χρόνια κατάφεραν να «χτίσουν» ένα γερό μύθο στην διοργάνωση του κυπέλλου, καθώς μέσα σε 8 χρόνια, βρέθηκαν 5φορές σε τελικό εκ των οποίων στους τέσσερις πανηγύρισαν τον τίτλο.

Το 1-1 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κόντρα στην «Κυρία» ναι μεν δίνει το μικρό προβάδισμα στο συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή για την πρόκριση, όμως οι ποδοσφαιριστές και ο ίδιος ο τεχνικός των «κυανολεύκων» αν θέλουν να δουν το όνομα του Απόλλωνα στην κληρωτίδα την ερχόμενη Πέμπτη θα πρέπει να κυνηγήσουν τη νίκη ή τουλάχιστον την ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στην Ανόρθωση.

Για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα στον επαναληπτικό με την «Κυρία», οι «κυανόλευκοι» θα κληθούν να παρουσιαστούν σοβαροί, πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Ο τεχνικός του Απόλλωνα θα πρέπει να βρει τον τρόπο να αφαιρέσει από το μυαλό των ποδοσφαιριστών το παιχνίδι με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα εάν θέλουν να μην την «πατήσουν» με την Ανόρθωση.

Έτσι λοιπόν με την ποιότητα του ρόστερ που διαθέτει η Λεμεσιανή ομάδα και παράλληλα με την συγκέντρωση ο Απόλλωνας θα κληθεί να «χτίσει» πάνω στο 1-1 του πρώτου αγώνα έτσι ώστε να μπορέσει να πανηγυρίσει μαζί με 5.000 περίπου Απόλλωνίστες την πρόκριση τα ημιτελικά του κυπέλλου.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top