ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… γερό ανακάτεμα της τράπουλας! Οι απουσίες και οι σκέψεις του Μπαλταζάρ

Το… γερό ανακάτεμα της τράπουλας! Οι απουσίες και οι σκέψεις του Μπαλταζάρ

 

ο Μπρούνο Μπαλταζάρ μπορεί να βρίσκεται αρκετά λίγο χρονικό διάστημα στον Αρχάγγελο, ωστόσο από νωρίς είναι αναγκασμένος να αρχίσει να σκέφτεται για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του σε αγώνα πρωταθλήματος εν μέσω κάποιων σημαντικών απουσιών.

Την ερχόμενη Κυριακή στο ντέρμπι με την Ομόνοια ο Πορτογαλός τεχνικός θα στερηθεί τους Αλωνεύτη, Εφραίμ και Οάρ, τρεις παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στα «φτερά» της επίθεση κάτι που κάνει συνεπώς το έργο του τεχνικού των «γαλαζοκιτρίνων» αρκετά δύσκολο για το ποιον/ους θα επιλέξει να καλύψουν τα κενά.

Ένας ποδοσφαιριστής που έδειξε να διαθέτει τα προσόντα για να καλύψει το κενό στα άκρα είναι ο Ισπανός αμυντικός, Εμίλιο Νσούε.

Ο ακραίος μπακ της Λευκωσιάτικης ομάδας στις πρώτες τους εμφανίσεις με την «γαλαζοκίτρινη» φανέλα έδειξε να διαθέτει τα στοιχεία για να παίξει στην συγκεκριμένη θέση ωστόσο επί καιρό Δώνη δεν τον είδαμε ποτέ να αγωνίζεται εκεί.

Από την στιγμή που κάποιοι ποδοσφαιριστές απουσιάζουν τότε δεν αποκλείεται το σενάριο να δούμε τον Νσούε να παίρνει ένα νέο ρόλο στο γήπεδο κόντρα στην Ομόνοια.

Φυσικά Ασφαλείς εκτιμήσεις για την θέση στην οποία θα αγωνιστεί ο Νσούε δεν μπορεί να γίνει αλλά αν ο Μπαλταζάρ αποφασίσει να τραβήξει πιο μπροστά τον Ισπανό, τότε θα δούμε τον Πραξιτέλη Βούρο μετά από αρκετό καιρό να παίρνει φανέλα βασικού.

Σε ένα άλλο διαφορετικό σενάριο ενόψει του παιχνιδιού με την Ομόνοια είναι ο Πορτογάλος κόουτς να διατηρήσει τον Νσούε στην φυσική του θέση (άκρο της άμυνας) και να ανακατέψει γερά την τράπουλα καλύπτοντας τα κενά στα «φτερά» με ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν είναι η φυσική τους θέση.

Πάντως ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ έχει αρκετές σκέψεις στο μυαλό του, όμως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Κυριακή για να δούμε πως θα την αποτυπώσει μέσα στο χορτάρι του ΓΣΠ και ποιες θα είναι οι επιλογές του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top