ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκατέστησε την τάξη με 7άρα (!) η Παρί ΣΖ επί της Μονακό

Αποκατέστησε την τάξη με 7άρα (!) η Παρί ΣΖ επί της Μονακό

Το Παρίσι καίγεται! Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι και πάλι στον «θρόνο» της και μάλιστα κάνοντας «σκόνη και θρύψαλα» την περσινή πρωταθλήτρια Μονακό. Αυτό είναι το 7ο πρωτάθλημα των «πρωτευουσιάνων», που σφραγίστηκε 5 αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Μπορεί το πρωτάθλημα να είχε ουσιαστικά τελειώσει από τον Δεκέμβρη, παρόλα αυτά έχει άλλη αίσθηση όταν αυτό «σφραγίζεται» απέναντι στην ομάδα που πριν από ένα χρόνο σε είχε «εκθρονίσει». Όταν μάλιστα συνδυάζεται και με 7αρα, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα.

Το σκορ άνοιξε στο 15′ με τον Λο Σέλσο να αξιοποιεί την ασίστ του Ντάνι Άλβες και να νικάει τον Σούμπασιτς για το 1-0. Μόλις δυο λεπτά αργότερα, ο Καβάνι πήρε «αμπάριζα» την άμυνα της Μονακό και με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0. Στο 23′ ήταν η σειρά του Ντι Μαρία να χριστεί σκόρερ. Ο Αργεντίνος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και βλέποντας τον Σούμπασιτς εκτός θέσης, τον «έσκαψε» για το 3-0. Το «δαιμονισμένο» 12λεπτο της Παρί ολοκληρώθηκε με τον Λο Σέλσο να πετυχαίνει το δεύτερο δικό του γκολ. Στο 27΄ο Παστόρε έκανε την σέντρα και ο Αργεντινός με δυνατή κεφαλιά υποχρέωσε τον Σούμπασιτς να μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του για 4η φορά.

Μετά το επιθετικό «κρεσέντο» της Παρί, η Μονακό κατάφερε να μειώσει σε 4-1 με τον Λόπες στο 38′. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, σε ένα παιχνίδι που αν μη τι άλλο μας προσέφερε εκπληκτικό θέαμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Παρί είχε και «γλυκό», καθώς πέτυχε δυο ακόμη γκολ, «σφραγίζοντας» με τον πλέον πιστικό τρόπο το πρωτάθλημα. Το 5-1 έγινε στο 58′ όταν ο Ντι Μαρία μετά από την ασίστ πάρε-βάλε του Παστόρε πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Σαν να μην έφταναν όλα στη Μονακό, ήρθε και η ατυχία, καθώς ο Φαλκάο πέτυχε αυτογκόλ. Συγκεκριμένα στο 76′ ο Κολομβιανός επιθετικός έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 6-1. Το τελικό 7-1 πέτυχε ο Τζούλιαν Ντράξλερ στο 86′ μετά από την τρίτη ασίστ του Παστόρε στο ματς.

Οι συνθέσεις:

Παρί Σεν Ζερμέν (Ουράι Έμερι): Αρεολά, Άλβες, Μαρκίνιος, Σίλβα, Μπερτσίτσε, Ραμπιό (65′ Ντιαρά), Λο Σέλσο (80′ Νκουκού), Ντράξλερ, Ντι Μαρία (75′ Μενιέ), Παστόρε, Καβάνι.

Μονακό (Λεάντρο Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Σιντιμπέ (34′ Γκεζάλ), Ράγκι, Ζέμερσον, Ζόρζε, Φαμπίνιο, Τουρέ, Λεμάρ, Μουτίνιο, Λόπες (75′ Ντιακαμπί), Φαλκάο (82′ Τίλεμανς).

Πηγή: www.to10.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου για τους Πυροβολισμούς στο Ζακάκι - Δύο οι δράστες

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top