ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βγαίνει το ζευγάρι του Τελικού Κυπέλλου Γυναικών

Βγαίνει το ζευγάρι του Τελικού Κυπέλλου Γυναικών

To ζευγάρι του Μεγάλου Τελικού του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας βγαίνει την Τρίτη 17 Απριλίου 2018. Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο θα τις μάθουμε περίπου στις 22:00 το βράδυ ίσως και περισσότερο όταν ολοκληρωθούν οι δυο επαναληπτικοί ημιτελικοί Ανόρθωση – Ολυμπιάδα Ν. στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως και Αναγέννηση Δερ. – Τεχνοοικία ΑΕΚ στη Σάλα Δερύνειας. Οι δυο ημιτελικοί αρχίζουν στις 20:00.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. – ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ
Το μεγάλο ζευγάρι των ημιτελικών. Οι «κιτρινοπράσινες» πάνε με το αβαντάζ του 3-1 από τον πρώτο ημιτελικό που έγινε την περασμένη Τετάρτη στη Λάρνακα και θέλουν να σφραγίσουν το εισιτήριο. Αυτό θα γίνει με οποιαδήποτε νίκη ή με ήττα 2-3.

Η Αναγέννηση με αιχμές τις έμπειρες Γκρίμπαν και Μάγνι και άξιες συμπαραστάτες τις υπόλοιπες θέλει άλλη μια υπέρβαση με στόχο τον Τελικό. Μη ξεχνάτε, ότι οι «πράσινες» πέταξαν έξω την κάτοχο του τίτλου Απόλλωνα. Η ομάδα της Δερύνειας προκρίνεται με νίκη 3-0 ή 3-1 ώστε να οδηγήσει τον ημιτελικό στο χρυσό σετ.

Τον ημιτελικό θα σφυρίξουν οι Α. Κολοκοτρώνης – Δ. Κουκούνης.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.
Οι πρωταθλήτριες έχουν τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον Τελικό. Η «Μεγάλη Κυρία» είναι σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξουν άλλη μια νίκη για να «καθαρίσουν» την πρόκριση. Ενδιαφέρον θα έχουν και οι επιλογές του κόουτς Αλ. Μπόσκοβιτς που δείχνει να πιστεύει σε όλο το υλικό του.

Η Ολυμπιάδα μετά την πρόκριση στις «4» πέτυχε το σκοπό της και γνωρίζει ότι το έργο της στο πρώην ΑΤΙ είναι δύσκολο. Οι παίκτριες του Σιαντρή για να βρεθούν στον Τελικό χρειάζονται νίκη με 0-3 ή 1-3 και να επικρατήσουν στο χρυσό σετ.

Διαιτητές ορίστηκαν οι Μ. Γρηγορίου – Σ. Φλουρής.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top