ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ασταμάτητη η αρμάδα του Σωφρόνη! «Έλιωσε» την… άτυχη Πάφο και έκλεισε θέση για τον τελικό!

Ασταμάτητη η αρμάδα του Σωφρόνη! «Έλιωσε» την… άτυχη Πάφο και έκλεισε θέση για τον τελικό!

Ο Απόλλωνας ήταν ο νικητής στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στην Πάφο, την οποία συνέτριψε στο Τσίρειο με 4-0 και έκλεισε ουσιαστικά από τώρα θέση στον τελικό του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από τον άλλο ημιτελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΑΠΟΕΛ!

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Λεμεσιανή ομάδα μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα, είχε την κατοχή μπάλας σε ποσοστό 70-30% και πολύ καλή κυκλοφορία και έψαχνε από νωρίς το γκολ, κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μία Πάφο που αμυνόταν μαζικά και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.

Παρ΄ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, και οι δύο με τον Μπεριγκό, στο 30΄ και στο 44΄.

Από την άλλη, ο Απόλλωνας έλυσε το «γόρδιο δεσμό» στο 35΄ με τον Σκέμπρι και ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το δεύτερο γκολ στο 45΄+1′, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Μαρτίνες.

Οι «γαλάζιοι» είχαν και αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ (6΄ Σαρδινέρο, 15΄ Ζελάγια, 27΄ Πέδρο-Σαρδινέρο, 40΄ Σκέμπρι), αλλά και καλές προϋποθέσεις, σε ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν… επιθετικός μονόλογος για τους παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή, οι οποίοι στο πρώτο 20λεπτο, ζήτησαν σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις πέναλτι!

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη, η είσοδος του Ντεούλ έδωσε πνοή μεσοεπιθετικά στην ομάδα της Πάφου και άλλαξε την εικόνα του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να κρατάνε μπάλα σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο όπου έκανε ότι ήθελε ο Απόλλωνας, έβγαιναν με ταχύτητα στην επίθεση και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ!

Συγκεκριμένα, η Πάφος απείλησε σε τουλάχιστον… πέντε (!) περιπτώσεις, με τους Ντεούλ (61΄-70΄), Μπεριγκό (74΄-76΄) και Γιάντζα (73΄)!

Ευκαιρίες είχε και ο Απόλλωνας, ο οποίος μετά το 62΄ ανέβασε «ταχύτητα» και είχε δοκάρι με τον Σκέμπρι στο 65΄ και μία πολύ καλή στιγμή με προβολή του Ρομπέρζ στο 68΄!

Το κείμενο ανανεώνεται…

Κίτρινες: Ζελάγια, Μαρτίνες / Πογέτ (2η – χάνει τη ρεβάνς), Μοστέφα, Γκάμποβς

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων (Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Ρομπέρζ, Γιούστε, Ζάντερ, Σακέτι, Άλεφ, Σκέμπρι (68΄ Γιάκολις), Ζελάγια, Μαρτίνες (59΄ Μάρκοβιτς), Σαρδινέρο.

Πάφος (Πρέσλι): Κόπριβετς, Γκάμποβς, Ντόβμπνια, Τάραβελ, Γιάντζα, Μοστέφα, Πογέτ, Γκουλόν, Μπεριγκό, Μπρουλς (46΄ Ντεούλ), Φυλακτού.

Διαιτητής: Ψευδιώτης Κώστας
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Μιχαηλίδης Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Νικολαϊδης Χρίστος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top