ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Εκπλησσόμεθα…» ανέφερε αστυνομική πηγή -«Σε ενοχλητικό βαθμό...»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Εκπλησσόμεθα…» ανέφερε αστυνομική πηγή -«Σε ενοχλητικό βαθμό...»

16:19 (19/04) - «Λόγω της υφής της υπόθεσης δεν χωρούν εικασίες. Εκπλησσόμεθα με αυτά που δημοσιεύονται και διαβάζουμε».

Του Φάνη Μακρίδη

Πρόκειται για τοποθέτηση που έγινε στο ThemaOnline από αρμόδια αστυνομική πηγή σε σχέση με τα διαδραματισθέντα γύρω από την άγρια δολοφονία του ζεύγους στην οικία τους στον Στρόβολο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (19/04).

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή συλλέγονται ακόμη τεκμήρια, ενώ εκκρεμεί και το πόρισμα της νεκροτομής. Υπάρχει βάση σε κάποια γεγονότα που μεταδίδονται, ωστόσο γίνονται εικασίες σε βαθμό ενοχλητικό. Πολλά απ΄ όσα γράφονται αποτελούν αυθαίρετα συμπεράσματα και η Αστυνομία δεν λειτουργεί με αυτό τον τρόπο, ιδιαίτερα σε τέτοιες περιπτώσεις» πρόσθεσε το ίδιο αρμόδιο άτομο.

Πάντως, τα δεδομένα μέχρι τις 16:00 ήταν τα ακόλουθα:

• Η πρώτη μαρτυρία του παιδιού της οικογένειας ανέφερε πως δυο πρόσωπα εισήλθαν στο σπίτι, του είπαν ότι δεν θα τον πειράξουν κι αυτό διέφυγε και έσπευσε να ζητήσει βοήθεια από γείτονες.
• Γύρω στις 16:00 είχε ολοκληρωθεί η νεκροτομή στη σορό του ενός εκ των δυο θυμάτων.
• Δεν είχε βρεθεί φονικό όπλο.
• Συνεχίζονταν οι εξετάσεις στη σκηνή της άγριας δολοφονίας.

Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο ενυπόγραφο σχόλιό μας για την υπόθεση, η Αστυνομία είναι ιδιαίτερα προσεκτική και φειδωλή στις πληροφορίες που μεταφέρει. Είναι ενδεικτικό ότι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν έξω από το νεκροτομείο την ώρα που γινόταν η νεκροψία, ειδοποιήθηκαν ότι δεν θα γίνουν δηλώσεις από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου και πως δεν υπάρχει λόγος να βρίσκονται εκεί.

Το μόνο δεδομένο είναι ότι η εγκληματική ενέργεια έχει συγκλονίσει την κυπριακή κοινωνία και οι εξελίξεις παρακολουθούνται στενά με ενδιαφέρον.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top