ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αν ισχύει για Μιχαΐλοφ θα είναι από τα λίγα θετικά – Τι ισχύει με Αλβμπόγκε-Παναγή

Αν ισχύει για Μιχαΐλοφ θα είναι από τα λίγα θετικά – Τι ισχύει με Αλβμπόγκε-Παναγή

Από το απόγευμα της Τετάρτης (18/4) κυκλοφόρησε στην πιάτσα ότι ομάδα της Βουλγαρίας και συγκεκριμένα η Λέφσκι φέρεται να θέλει να κάνει δικό της το Νικολάι Μιχαΐλοφ…

Ο σοβαρός τραυματισμός του Κωνσταντίνου Παναγή στο μέσο της χρονιάς, ο οποίος τον κρατάει εδώ και ένα εξάμηνο εκτός αγωνιστικής δράσης ήταν η αφορμή που οι «πράσινοι» κινήθηκαν άμεσα και χωρίς χρονοτριβή στην απόκτηση του Βούλγαρου τερματοφύλακα.

O 30χρόνος (28 Ιουνίου 1988) κήπερ από την Σόφια της Βουλγαρίας, ήρθε στο νησί μας για να υπερασπιστεί τα δοκάρια των «πρασίνων» όμως σε όσες συμμετοχές κατέγραψε με το «τριφύλλι» στο στήθος είναι γεγονός ότι δεν έπεισε με την απόδοση και την κλάση του.

Το πιο πάνω ανάγκασε την Ομόνοια να κινηθεί τον Ιανουάριο και στην απόκτηση του Σουηδού Τζον Αλβμπόγκε όμως η ατυχία στον άσσο «κτύπησε» και πάλι το «τριφύλλι» καθώς στην πρώτη του παρουσία κόντρα στην Ανόρθωση τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη και θα χάσει την σεζόν.

Έτσι με αυτά τα δεδομένα τα γάντια δόθηκαν για τα καλά στον Βούλγαρο τερματοφύλακα όμως και… πάλι κινήθηκε στην μετριότητα και η παραμονή του στο «Ηλίας Πούλλος» και τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι κάτι περισσότερο από αμφίβολη.

Από την στιγμή που οι Παναγή και Αλβμπόγκε θα έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους τη νέα χρονιά θεωρούμε απίθανο η Ομόνοια να κρατήσει τον Μιχαΐλοφ εκτός κι αν ανατραπούν τα δεδομένα με την απόφαση της νέας τεχνικής ηγεσίας.

Φυσικά αξίζει να σημειώσουμε ότι πέραν τους Παναγή και τον Σουηδό πορτιέρο στην ομάδα βρίσκεται ο Αντρέας Χριστοδούλου ο οποίος κλήθηκε να αγωνιστεί σε κάποια σημαντικά παιχνίδια της Ομόνοιας και με την επιστροφή των δύο προαναφερθέντων αλλά και με τον Μιχαίλοφ το «τριφύλλι» τη νέα περίοδο θα έχει υπερστελέχωσει στον άσσο.

Εάν λοιπόν ισχύουν τα δημοσιεύματα ότι η Λέφσκι θέλει να κάνει δικό της τον Μιχαΐλοφ εικάζουμε ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ομόνοιας και του Βουλγαρικού συλλόγου δεν θα είναι καθόλου σκληρές, αφού στον σύλλογο της Λευκωσίας δεν έμεινα καθόλου μα καθόλου ικανοποιημένοι από τον Βούλγαρο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top