ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα ονόματα των αντι-Βενγκέρ που είναι ψηλά στη λίστα της Άρσεναλ

Τα ονόματα των αντι-Βενγκέρ που είναι ψηλά στη λίστα της Άρσεναλ

Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι σημαντική αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ, μετά τις ανακοινώσεις της Παρασκευής, όταν και έγινε γνωστό πως ο Αλσατός τεχνικός θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν έπειτα από 22 χρόνια προσφοράς στον σύλλογο.

Το όνομα του Λουίς Ενρίκε φημολογείται έντονα αναφορικά με τον άνθρωπο που θα πάρει τα κλειδιά στο Emirates και ήδη φαίνεται πως έχει υπάρξει μια πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως έχει γράψει η Daily Mail.

Ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, είναι ψηλά στη λίστα των «Κανονιέρηδων», όπου βρίσκονται και άλλα πέντε ονόματα. Αυτά του Γιόακιμ Λεβ της Εθνικής Γερμανίας, του Μίκελ Αρτέτα, πρώην παίκτη της Άρσεναλ και βοηθού του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι, του Μπρένταν Ρότζερς της Σέλτικ και των Λεονάρντο Ζαρντίμ (Μονακό) και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (Γιουβέντους).

Σύμφωνα με την Telegraph, Λουίς Ενρίκε, Αρτέτα και Λεβ περιμένουν μέσα στις επόμενες μέρες εξελίξεις, αν και τα πάντα θα πρέπει να θεωρούνται ανοικτά. Άλλωστε στη λίστα δεν υπάρχουν μόνο αυτά τα ονόματα… Επίσης ο Μπρένταν Ρότζερς αρέσει αρκετά στη διοίκηση του συλλόγου, ωστόσο υπάρχει διστακτικότητα καθώς ίσως να αποτελεί επιλογή που δεν θα ικανοποιεί τους οπαδούς της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρει η Mirror, Λεονάρντο Ζαρντίμ και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι από Μονακό και Γιουβέντους αντίστοιχα είναι επίσης σε περίοπτη θέση. Άλλωστε αποτελούν δύο ονόματα που είχαν ακουστεί εδώ και ένα χρόνο, πριν ο Βενγκέρ φτάσει τελικά σε συμφωνία τον Μάιο του 2017 για νέο διετές συμβόλαιο με τους «Κανονιέρηδες».

Στην Άρσεναλ πάντως σκοπεύουν να τρέξουν άμεσα τις εξελίξεις και να κάνουν τις απαραίτητες επαφές προκειμένου στη συνέχεια να αξιολογήσουν τα δεδομένα και να επιλέξουν στο τέλος την καλύτερη δυνατή λύση. Ιβάν Γκαζίδης, Ραούλ Σανλέχι και Σβεν Μίσλιντατ θα εντείνουν τις συσκέψεις τους και θα προτείνουν τις τελικές τους επιλογές στον μεγαλομέτοχο, Σταν Κρένκε.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top