ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τους θέλουν ήρεμους… Στοίχημα να έχουν το γνωστό μέταλλο…

Τους θέλουν ήρεμους… Στοίχημα να έχουν το γνωστό μέταλλο…

Έχουν τον επαναληπτικό με την Πάφο την Τετάρτη, που θα είναι τυπικής διαδικασίας, αφού έκαναν όλη τη δουλειά την περασμένη εβδομάδα νικώντας στο Τσίρειο με 4-0. Στον Απόλλωνα ύστερα από τη χθεσινή επιτυχία πάνω στην Ανόρθωση, σκέφτονται το ντέρμπι της χρονιάς με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. 

Παίζεται το πρωτάθλημα σε 90 λεπτά μέσα, στο κυανόλευκο στρατόπεδο ούτε που περνά από το μυαλό τους ότι θα χαθεί ο μεγάλος στόχος που έθεσαν στο ξεκίνημα της σεζόν. 

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία θα δουλέψουν πολύ τις προσεχείς μέρες, για να πάει η ομάδα με ηρεμία και με αυτοπεποίθηση, ούτως ώστε να κάνει σωστά τη δουλειά της μέσα στην έδρα του συνδιεκδικητή της. 

Είναι σημαντικό να φανερώσει η ομάδα το πνεύμα του νικητή, αλλά και το γνωστό μέταλλο της πρωταγωνίστριας. Το οποίο «ξεδίπλωσαν» στον αγωνιστικό χώρο, στα πλείστα παιχνίδια του φετινού μαραθωνίου. 

Μπορεί η ομάδα να έχει πάρει τον αέρα του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία τρία χρόνια (χάνοντας μόνο μια φορά στο Τσίρειο, πριν 3 μήνες), αλλά σε ένα ματς που θα κρίνει τα πάντα, επιβάλλεται οι παίχτες να μην παρουσιαστούν «πνιγμένοι» στο άγχος. 

Όπως συνέβη για παράδειγμα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ εκτός έδρας που γνώρισε ταπεινωτική ήττα με 3-0, αλλά και κατά το πρώτο ημίχρονο των δυο τελευταίων αγώνων, με ΑΕΛ και Ανόρθωση. 

Την Τετάρτη στην Πάφο, είναι δεδομένο ότι οι περισσότεροι βασικοί παίχτες θα μείνουν εκτός αποστολής ή στον πάγκο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top