ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ατέλειωτο κιτρινόμαυρο μεθύσι τίτλου!» – BINTEO

«Ατέλειωτο κιτρινόμαυρο μεθύσι τίτλου!» – BINTEO

Το βίντεο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ από τους ξέφρενους πανηγυρισμούς στο ΟΑΚΑ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο κείμενο που συνοδεύει στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρονται τα εξής: «Μεθυσμένη πολιτεία» το Ολυμπιακό Στάδιο χθες βράδυ. Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι παίκτες και οι οπαδοί έστησαν πανηγύρι, όμως το χθεσινό ήταν το μεγαλύτερο όλων. Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια μετά από 24 χρόνια και ήταν πια η στιγμή να αρχίσει η γιορτή που όλοι περιμέναμε!

Η κάμερα του AEK TV ήταν παντού: στις στιγμές χαράς με τη λήξη του αγώνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στον γύρο θριάμβου των… τρελαμένων πρωταθλητών, στο «όλε-όλε» που οργάνωσαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές από τη σέντρα, δίνοντας το σύνθημα σε εξήντα χιλιάδες κόσμο, και βέβαια μέσα στα αποδυτήρια όπου η έκσταση και η… παράνοια έφτασαν στο απόγειό τους.

Μοναδικές, ανεπανάληπτες, μαγικές στιγμές και εικόνες από αυτές που η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να ζήσει και στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και να χαρίσει στον κόσμο της ξανά και ξανά στα χρόνια που έρχονται.

 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top