ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η PECB Europe υπογράφει συμφωνία συνεργασίας με την SCPserv Co LTD

Η PECB Europe υπογράφει συμφωνία συνεργασίας με την SCPserv Co LTD

Η PECB Europe είναι υπερήφανη που ανακοινώνει ότι έχει υπογράψει νέα συμφωνία συνεργασίας με την SCPserv Co LTD για τη διανομή μαθημάτων κατάρτισης PECB στην Κύπρο.

Αυτή η συνεργασία θα εξασφαλίσει ότι οι αντίστοιχες εταιρείες θα συνεισφέρουν με βάση την εμπειρία τους στην προσφορά και οργάνωση μαθημάτων PECB. 

«Είναι υπέροχο όταν καλωσορίζουμε εταιρικές σχέσεις στο ταξίδι μας στην ανύψωση των επαγγελματικών ικανοτήτων και της ανάπτυξης στον κόσμο», δήλωσε ο Faton Aliu, Διευθύνων Σύμβουλος της PECB Europe. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε" SCPserv Co LTD "μαζί μας στην συναρπαστική προσπάθειά μας να αυξήσουμε την ικανότητα και την αποτελεσματικότητα».

Μετά τη διαθεσιμότητα του συστήματος «SCPserv Co LTD», θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τα ίδια πλεονεκτήματα κόστους για την ανάπτυξη επιχειρηματικών λύσεων με το κλειδί στο χέρι που ενσωματώνονται σε συστήματα backend χρησιμοποιώντας πρότυπα ISO», κατέληξε ο κ. Aliu.

Σωτήρης Παφίτης, SCPserv Co LTD
Η SCP Academy είναι περήφανη για τη στρατηγική συνεργασία με την PECB Europe, καθώς αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την παροχή εκπαίδευσης σε κρίσιμα θέματα. "Κάθε βήμα μπροστά είναι ένα βήμα που αποκαλύπτει νέους ορίζοντες», δήλωσε ο Σωτήρης Παφίτης, Διευθύνων Σύμβουλος της SCP Academy Κύπρου. «Η αλληλεξάρτηση είναι σημαντική εάν κάποιος θέλει να προχωρήσει περαιτέρω».

Σχετικά με την PECB Europe
Η PECB Europe είναι εκπρόσωπος του PECB Group Inc. στο D-A-CH και στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και ενεργεί εξ ονόματος της PECB Group Inc. για τη διαχείριση των υπηρεσιών εκπαίδευσης, κατάρτισης και πιστοποίησης.

Βοηθάμε τους επαγγελματίες και τους οργανισμούς να επιδεικνύουν δέσμευση και αρμοδιότητα με διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα παρέχοντας αυτή τη διασφάλιση μέσω της εκπαίδευσης, της αξιολόγησης και της πιστοποίησης, σύμφωνα με αυστηρές, διεθνώς αναγνωρισμένες απαιτήσεις ικανοτήτων. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες υπηρεσίες που εμπνέουν εμπιστοσύνη, συνεχή βελτίωση, επιδεικνύουν αναγνώριση και ωφελούν την κοινωνία ως σύνολο. Κύριος στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε μια ομαλή λειτουργική διαδικασία μεταξύ των οργανώσεών μας.

Είμαστε διαρκώς αφοσιωμένοι στο να κάνουμε τις διαφορετικές διαδικασίες πιστοποίησης εντελώς φιλικές προς το χρήστη προσφέροντας μια εξειδικευμένη υποστήριξη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την PECB Europe και για τον πλήρη κατάλογο των προτύπων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.pecbeurope.com

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top