ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι δηλώσεις των προπονητών των «αιωνίων» πριν την μάχη του τελικού

Οι δηλώσεις των προπονητών των «αιωνίων» πριν την μάχη του τελικού

Οι δύο τεχνικοί της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι θα τεθούν αύριο (27/4) αντίπαλοι στον τελικό κυπέλλου στο βόλλεϊ παραχώρησαν δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομοσπονδίας αναφορικά με το παιχνίδι.

Ο προπονητής της Ομόνοιας:

Ο Γιάννης Καλματζίδης ανέφερε ότι «είμαστε το φαβορί και δεν φοβάμαι να το πω, αλλά πρόκειται για ένα Τελικό μεταξύ δυο ομάδων με τεράστιο όνομα». Ο κ. Καλματζίδης είπε ότι «ο Τελικός είναι η κορύφωση του θεσμού και ένας αγώνας που θα γίνει σε μια εξαιρετική και φορτισμένη ατμόσφαιρα»

Σύμφωνα με τον κ. Καματζίδη, «ελπίζω  να γίνει ένα καλό παιχνίδι με ωραίες φάσεις και ο καλύτερος που θέλω να είναι η ομάδα μου να κερδίσει».

Οι παίκτες της Ομόνοιας θα δειπνήσουν μαζί την Πέμπτη και την ημέρα του Τελικού θα προπονηθούν το πρωί όπως συνηθίζουν.

Γιόβαν Μέλκα ανέφερε ότι «η Ομόνοια είναι το φαβορί σε αυτά τα παιχνίδια αφού έχει πλήρες ρόστερ και κατέκτησε πιο ψηλή θέση από εμάς στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, είναι ένα παιχνίδι και θα πάμε για να κερδίσουμε».

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ:

Ο κ. Μέλκα είπε ότι «προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε τον Φιλάρντι τον οποίο δεν αντιμετωπίσαμε μέχρι στιγμής». Όσον αφορά, το κομμάτι της ψυχολογίας μετά την πρόκριση στην Πάφο, ο κ. Μέλκα είπε ότι «η νίκη και η πρόκριση όπως επιτεύχθηκε ήταν πολύ σημαντική αφού προκριθήκαμε έναντι του πρωταθλητή»

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ θα περάσουν ήσυχα τη μέρα τους ενόψει του Τελικού και θα συγκεντρωθούν στο Στάδιο πριν από τον αγώνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top