ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι… τραυματισμοί κρίνουν το μέλλον του!

Οι… τραυματισμοί κρίνουν το μέλλον του!

Δεν είναι η πρώτη φορά την φετινή σεζόν που βλέπουμε την ίδια εικόνα (βλ.κεντρική φωτογραφία) με τον Καρλάο…

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ο οποίος ήρθε στους «γαλαζοκίτρινους» ως δανεικός από την Τορίνο, ομολογουμένως δεν είχε και την πιο εύκολη ποδοσφαιρική χρονιά καθώς συχνά – πυκνά είχε τραυματισμούς που τον άφηναν εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Καρλάο στο κρίσιμο ματς με τον Απόλλωνα στάθηκε και εκεί άτυχος αφού υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού κάτι που θα του στερήσει το δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή στα τελευταία δύο παιχνίδια της ομάδας του, με την ΑΕΛ και την Ανόρθωση αντίστοιχα.

Είναι γεγονός ότι οι συχνοί τραυματισμοί του σέντερ μπακ των «γαλαζοκιτρίνων» προβληματίζουν αρκετά τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ και ίσως αυτό να παίξει σημαντικό και καταλυτικό ρόλο στην παραμόνη του ή όχι στον Αρχάγγελο.

Στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ ξέρουν ότι ο Καρλάο όταν είναι απόλυτα υγιείς και είναι στην καλή του μέρα μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα στο αμυντικό κομμάτι και στην θέση που αγωνίζεται. 

Φυσικά την φετινή σεζόν οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να έχει την απαιτούμενη προσφορά και το μέλλον του στον Αρχάγγελο δεν είναι σίγουρο…

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top