ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Βίαζε την ανήλικη κόρη της συζύγου του – Δεν τις πίστευε η μάνα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Βίαζε την ανήλικη κόρη της συζύγου του – Δεν τις πίστευε η μάνα

Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης ανηλίκων από πατριό, ο οποίος ήταν νυμφευμένος με την μητέρα των δύο θυμάτων.

Την Δευτέρα (30/4), σε μια διαδικασία που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, παρουσιάστηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείο Λάρνακας 47χρονος κάτοικος Λάρνακας, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για βιασμό της μίας εκ των δύο ανήλικων κορών της πρώην συζύγου του, αλλά και στις κατηγορίες για επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, και στις δύο ανήλικες.

Οι δύο γυναίκες προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία το 2016, υποστηρίζοντας ότι στο παρελθόν ο πατριός τους και τότε σύντροφος της μητέρας τους, βίασε και επιτέθηκε προκαλώντας πραγματική σωματική βλάβη στις παραπονούμενες.

Ο 47χρονος με βάση τις μαρτυρίες των παραπονούμενων, οι οποίες κρίθηκαν αξιόπιστες από το δικαστήριο, κρίθηκε ένοχος, σε τέσσερις κατηγορίες βιασμού, τέσσερις κατηγορίες διαφθοράς νεαρής γυναίκας κάτω των 13 χρόνων και σε κατηγορία άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, τα πιο πάνω αδικήματα διαπράχθηκαν το 2000 και αφορούν την μια εκ των δύο αδελφών, η οποία τότε ήταν σε ηλικία 12 ετών.

Επιπρόσθετα, ο 47χρονος κρίθηκε ένοχος και σε δύο κατηγορίες επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης. Τα εν λόγω αδικήματα αφορούν και τις δύο αδελφές και διαπράχθηκαν το 1992 όταν αυτές ήταν στις πρώτες τάξεις του δημοτικού.

Όλα τα αδικήματα φαίνεται να διαπράχθηκαν κυρίως στην οικία όπου διέμεναν ο κατηγορούμενος με την πρώην σύζυγό του και τις κόρες της, στη Λάρνακα, όταν η μητέρα των δύο κοριτσιών απουσίαζε.

Ο 47χρονος, σήμερα, κατηγορούμενος, κατά τον επίδικο χρόνο ήταν σε ηλικία 29 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι δύο αδελφές, είχαν αναφέρει τα γεγονότα στην μητέρα τους κατά τον επίδικο χρόνο, ωστόσο δεν τις είχε πιστέψει.

Μετά την καταδικαστική απόφαση από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας, ζητήθηκε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές και η υπόθεση ορίστηκε στις 10 Μαΐου, για αγορεύσεις και μετριασμό της ποινής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top