ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Στο μικροσκόπιο τα τηλεφωνήματα – «Καίνε» τους υπόπτους

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Στο μικροσκόπιο τα τηλεφωνήματα – «Καίνε» τους υπόπτους

Τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των τεσσάρων υπόπτων για το διπλό φονικό της οδού Ζαλόγγου αναμένεται να δοθούν επίσημα την Πέμπτη (3/5).

Μέσω αυτών θα καταδειχθούν οι επαφές που είχαν πριν το έγκλημα και θα ενισχύσει τις καταθέσεις που έχει στον φάκελο της υπόθεσης η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Χατζηβασίλη («Ο Φιλελεύθερος») τα προκαταρτικά στοιχεία δείχνουν ότι είχαν τηλεφωνικές επαφές μεταξύ τους κατά τις ώρες του φονικού.

Εν τω μεταξύ, από τα τραπεζικά δεδομένα των θυμάτων Γ. Χατζηγεωργίου και Ν. Σεργίου, δεν φαίνεται να ευσταθεί η πληροφορία ότι είχαν αποσύρει μεγάλο χρηματικό ποσό από την τράπεζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζ. Χρυσοστόμου για φονικό Στροβόλου: Δεν διεκδικούμε το αλάθητο- Οδηγίες και πλάνο πληροφόρησης

Επομένως, ξεκαθαρίζει ότι στόχος των δραστών ήταν το χρηματοκιβώτιο που διατηρούσε ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, ωστόσο αυτό κλάπηκε το 2015 και επί τούτου υπάρχει υπό εκκρεμότητα ποινική υπόθεση.

Την Παρασκευή (4/5) οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας αναμένεται να οδηγήσουν εκ νέου τον Λοΐζο Τζιωνή ενώπιον του δικαστηρίου για να ζητηθεί η ανανέωση της κράτησής του.

Ο ύποπτος έχει διορίσει δικηγόρο, ενώ σε νέα ανάκριση θα κληθεί μετά τα αποτελέσματα DNA τόσο από το φονικό όργανο όσο και από τα ρούχα που φορούσε ο δράστης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



Το εκλογικό πανόραμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: 20 νέοι Δήμοι, 5 ΕΟΑ και 30 Συμπλέγματα Υπηρεσιών Κοινοτήτων

Το εκλογικό πανόραμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: 20 νέοι Δήμοι, 5 ΕΟΑ και 30 Συμπλέγματα Υπηρεσιών Κοινοτήτων

Είκοσι νέοι Δήμοι, πέντε Επαρχιακοί Οργανισμοί Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ), τριάντα Συμπλέγματα Υπηρεσιών Κοινοτήτων συνθέτουν τη νέα εικόνα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κύπρο, που θα πάρει σάρκα και οστά μετά τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, που σηματοδοτούν μια νέα αρχή όσον αφορά στους δήμους και στις κοινότητες της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top