ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο ΔΗΚΟ προσχωρεί ο Βουλευτής Παύλος Μυλωνάς- Ο λόγος της απόφασης του

Στο ΔΗΚΟ προσχωρεί ο Βουλευτής Παύλος Μυλωνάς- Ο λόγος της απόφασης του

Η  ανεξαρτητοποίηση του Παύλου Μυλώνα δεν κράτησε για πολύ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βουλευτής που αποχώρησε από τη «Συμμαχία» του Γιώργου Λιλλήκα με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής ανακοίνωσε την νέα του «πολιτική στέγη».

Ο δημοσιογράφος λοιπόν και Βουλευτής Λεμεσού προσχωρεί στο ΔΗΚΟ κάτι που επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του στο ThemaOnline και τον πολιτικό μας συντάκτη Αλέκο Μιχαηλίδη.

Σύμφωνα με άτομα κοντά στον κύριο Μυλωνά πρόκειται για απόφαση την οποία σκεφτόταν εδώ και καιρό και κυρίως κατά τη διάρκεια της συμπόρευσής του με την υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου και καθοριστικό λόγο έπαιξε η σύμπνοια θέσεων στο Κυπριακό.

Σχετικά με την φημολογούμενη τοποθέτησή του στην θέση του εκπροσώπου τύπου του Δημοκρατικού κόμματος, για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα το δεδομένο και ανακοινώσιμο, εφόσον το εκλογικό συνέδριο του ΔΗΚΟ είναι στις 10 Ιουνίου.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top