ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βρήκε τον αντί-Λεβαντόβσκι η Μπάγερν και δίνει… 100.000.000 ευρώ στο «πιάτο»!

Βρήκε τον αντί-Λεβαντόβσκι η Μπάγερν και δίνει… 100.000.000 ευρώ στο «πιάτο»!

Η Μπάγερν Μονάχου ξέρει ότι το ερχόμενο καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να να χάσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι αλλά παίρνει τα μέτρα της και έχει εντοπίσει ήδη τον διάδοχο του!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είναι η δύναμη πυρός της Μπάγερν τα τελευταία χρόνια από τότε που άφησε το Ντόρτμουντ και μετακόμισε στο Μόναχο, ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτοί οι μήνες θα είναι οι τελευταίοι του στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης τον πολιορκεί στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως αυτό το καλοκαίρι θα γίνει το deal και θα τον ντύσει στα λευκά (με δεδομένο πως Μπενζεμά και Μπέιλ θα αποχωρήσουν από το «Μπερναμπέου), με την Μπάγερν από την πλευρά της να ψάχνεται ήδη για τη διάδοχη κατάσταση.

Όπως μάλιστα υποστηρίζει η «Bild», το πρόσωπο στο οποίο έχουν εστιάσει οι άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου είναι ένας παίκτης πρώτης γραμμής, ο Πάουλο Ντιμπάλα, κατόπιν υπόδειξης του Νίκο Κόβατς που έχει συμφωνήσει με την Μπάγερν και θα είναι ο προπονητής της τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, η Μπάγερν είναι διατεθειμένη να κάνει ένα γενναίο άνοιγμα για να αποκτήσει τις υπηρεσίες του Αργεντινού διεθνούς επιθετικού, προσφέροντας το ποσό των 100.000.000 ευρώ στην Γιουβέντους για τον «Joya», ώστε να πλαισιώσει στη γραμή κρούσης τον Σάντρο Βάνγκερ, που αποκτήθηκε πέρυσι μετά από μία εξαιρετική σεζόν που είχε με την Χόφενχαϊμ.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top