ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίζει κι αυτό με Κέρκεζ ενόψει ΑΠΟΕΛ

Παίζει κι αυτό με Κέρκεζ ενόψει ΑΠΟΕΛ

Στο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΛ ο Ντούσαν Κέρκεζ, άνοιξε το ροτέισιον, έβγαλε παίκτες από τη «ναφθαλίνη» και αξιοποίησε σχεδόν όλο το ρόστερ του, δίνοντας ευκαιρίες ακόμα και σε παίκτες που θεωρούνταν… «ξεγραμμένοι».

Αυτή η κίνηση του Βόσνιου τεχνικού, του έδωσε την ευκαιρία να αξιολογήσει καλύτερα το έμψυχο δυναμικό της Λεμεσιανής ομάδας, πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις ενόψει της νέας χρονιάς, όπου όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των «γαλαζοκιτρίνων».

Η ΑΕΛ πάλεψε όλα τα παιχνίδια της, έκανε καλές εμφανίσεις και πήρε σημαντικούς βαθμούς, οι οποίοι όμως δεν ήταν αρκετοί για να τη διατηρήσουν στο κόλπο της Ευρώπης μέχρι τέλους, ενώ ακόμα και στα ματς που ηττήθηκε, «έπεσε» με το κεφάλι ψηλά, δίνοντας τη μάχη της.

Ενόψει όμως του Σαββατιάτικου ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, τα δεδομένα έχουν διαφοροποηθεί σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές, αφού η Λεμεσιανή ομάδα είναι πλέον και μαθηματικά εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων και πέρα από το γόητρο της, δεν έχει κάποιο άλλο ουσιώδες κίνητρο.

Γι΄ αυτό και ο Ντούσαν Κέρκεζ ενδεχομένως να «ανακατέψει» περισσότερο την «τράπουλα», κάνοντας αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, ενώ δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε 1-2 νεαρούς από τη Β΄ ομάδα, έστω και ως αλλαγή για να τους αξιολογήσει.

Όλα αυτά βέβαια είναι υποθέσεις, αφού κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι πραγματικά έχει στο μυαλό του γι΄ αυτό το ματς ο Βόσνιος τεχνικός…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top