ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλησε για όλα ο πρόεδρος και… «Υπάρχουν θετικά και αρνητικά»!

Μίλησε για όλα ο πρόεδρος και… «Υπάρχουν θετικά και αρνητικά»!

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρόεδρος του σωματείου του ΑΠΟΕΛ, Χριστόφορος Ποταμίτης.

Αναλυτικά όλες του οι τοποθετήσεις:

Για το ότι έκλεισε μια πετυχημένη χρονιά στο φούτσαλ:

«Έκλεισε μια σεζόν, μεγάλη. Αρχίσαμε από τον Αύγουστο και δουλέψαμε πολύ σκληρά. Παίκτες και προπονητικό τιμ δούλεψαν σε επαγγελματικά επίπεδα. Υπάρχει ένας εξαιρετικός προπονητής, αλλά γενικά το τεχνικό επιτελείο είναι γύρω από την ομάδα και βοηθάει πάρα πολύ το τμήμα. Νομίζω, πως μετά την απώλεια του κυπέλλου στις λεπτομέρειες, παίκτες και προπονητές πείσμωσαν. Διόρθωσαν τα λάθη τους και το πήραν πάνω τους και για μένα ήταν αναμενόμενο».

Για τα υπόλοιπα τμήματα:

«Υπήρχαν θετικά και αρνητικά τη φετινή σεζόν σε όλα τα τμήματα. Έχουμε 12 τμήματα και προσπαθούμε να κάνουμε το αδύνατο δυνατό. Όσοι είναι κοντά βλέπουν τη δουλειά που γίνεται σε κάθε άθλημα ξεχωριστά. Κάθε άθλημα έχει της δικές του ιδιαιτερότητες».

Για το μπάσκετ:

«Στο μπάσκετ, πιστεύω ότι έχει πρόβλημα. Παίζουν 7 ομάδες με τις δυο από αυτές να παίζουν με το παρακάλιο στο πρωτάθλημα. Δεν είναι σοβαρό κίνητρο αυτό. Υπάρχουν 2 σωματεία που στηρίζονται από συγκεκριμένα άτομα και ανεβάζουν το προϋπολογισμό στα ύψη. Φέτος, ο προϋπολογισμός μας ήταν 200-250 χιλιάδες πιο κάτω από αυτές. Αυτό κάνει μεγάλη διαφορά σε μια ομάδα».

Για τον Αντώνη Κωνσταντινίδη:

«Στο θέμα προπονητή, είχαμε ότι καλύτερο διαθέτει η Κύπρος. Ο Αντώνης Κωνσταντινίδης έδειξε την αξία του. Αποχώρησε από την ομάδα και έχει βρει ομάδα κατευθείαν στην Ουγγαρία. Είναι επιτυχία ένας κύπριος προπονητής να βρίσκεται στο εξωτερικό. Όσο αφορά το αγωνιστικό είχαμε ατυχίες και οικονομική στενότητα και δε φτάσαμε στον τελικό. Είχαμε τραυματίες και το παλέψαμε. Αν είχαμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους θεωρώ ότι θα ήμασταν στο τελικό».

Για την πετόσφαιρα:

«Είναι ένα ιστορικό τμήμα του σωματείου. Επαναφέραμε με το τμήμα από το 2012 και προσπαθούμε να κάνουμε καλύτερη σεζόν χρόνο με το χρόνο. Φέτος, ήμασταν στον τελικό και όσοι είδαν τον αγώνα ξέρουν ότι χάσαμε στις λεπτομέρειες».

Για τη συνέλευση του σωματείου:

«Η συνέλευση δεν έχει προγραμματιστεί ακόμη. Ωστόσο θα πραγματοποιηθεί τέλος Ιουνίου, αρχές Ιουλίου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top