ΑΘΛΗΤΙΚΑ

(ΣΗΜΕΡΑ) – Η πρώτη συνεδρία του νέου ΔΣ της Ομόνοιας – Τι θα αποφασιστεί

(ΣΗΜΕΡΑ) – Η πρώτη συνεδρία του νέου ΔΣ της Ομόνοιας – Τι θα αποφασιστεί

Ο νέος πρόεδρος της Ομόνοιας και τα υπόλοιπα μέλη του νέου ΔΣ συνεδριάζουν αυτή την ώρα.

Σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε ο κ. Λώρης Κυριάκου στον Super Sports FM 104.0 αυτή την ώρα θα καθίσουν στην πρώτη τους συνεδρία με σκοπό να καταρτιστούν σε σώματα.

Όσον αφορά την συμφωνία με τον κ. Παπασταύρου αναμένεται να επικυρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα όταν θα έρθει στην Κύπρο και από εκεί και πέρα θα καθοριστούν και τα επόμενα βήματα.

Δείτε τι δήλωσε:

Για την εκλογή του συνδυασμού, χωρίς απώλεια…

«Ο συνδυασμός έχει εκλεγεί και υποστηρίζει την πρόταση Σταύρου Παπασταύρου. Πήραμε εντολή από τη συνέλευση για να υλοποιήσουμε τη συγκεκριμένη πρόταση. Η δική μας πλευρά βλέπει ότι η λύση για να φύγει από την κατάσταση είναι η συνεργασία με τον κ. Παπασταύρου. Μας δόθηκε το πράσινο φως και προχωράμε με αυτή την πρόταση».

Για το επόμενο βήμα…

«Θα έχουμε σε λίγο μια συνεδρία για να καταρτιστούμε σε σώματα. Θα έρθει την επόμενη βδομάδα ο κ. Παπασταύρου για να υπογράψουμε. Θα έρθει στην Κύπρο, θα δούμε το πλαίσιο που έχει καθοριστεί και από κει και πέρα ξεκινάμε δουλειά. Πρέπει να υπογραφεί το περίγραμμα και θα ξεκινήσουμε δουλειά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top