ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αιχμές από Αυγουστή: «Είμαι από χωριό και ξέρω…»! – ΒΙΝΤΕΟ

Αιχμές από Αυγουστή: «Είμαι από χωριό και ξέρω…»! – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο Τσίρειο μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ, ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα μετά το παιχνίδι στη Λευκωσία. Έδωσε 35 παιχνίδια αυτή η ομάδα και έπαιξε 35 τελικούς.

Για μία ακόμη φορά δηλώνω περήφανος για τους παίκτες και την ομάδα μου και προχωράμε. Θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο μας, αυτή την ατμόσφαιρα στο σημερινό παιχνίδι, θέλω να την μεταφέρουμε στο ΓΣΠ για τον τελικό, γιατί μας αξίζει να τελειώσουμε αυτή τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Θα πάμε στο παιχνίδι με την Ομόνοια να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα περιμένουμε το αποτέλεσμα του αντιπάλου.

Από τη στιγμή που το πρωτάθλημα δεν είναι στα δικά μας χέρια, σίγουρα θα περιμένουμε και τα αποτελέσματα των άλλων.

Για ακόμα ένα παιχνίδι είδαμε 50-50 φάση πάλι εναντίον μας. Ξέρω ότι όλη την εβδομάδα γραφτήκαν πάρα πολλά, αλλά δεν με απασχολούν αυτά, έμαθα.

Είμαι από χωριό και ξέρω πολύ καλά πολλά πράγματα και να ξέρετε πως ξέρω πολύ καλά πως λειτουργούν τα πάντα και δεν ανησυχώ, γιατί είμαι περήφανος για ακόμα μια φορά γι΄ αυτή την ομάδα.

Οι παίκτες μου για να πάρουν τους τρεις βαθμούς, η φανέλα τους έτρεχε από ιδρώτα. Ευχαριστώ, δεν έχω να πω τίποτε άλλο».

Δείτε όλα όσα είπε ο Κύπριος τεχνικός, στο πιο κάτω βίντεο από την κάμερα του ThemaSports:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top