ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μικρό καλάθι με «Σόφο»…

Μικρό καλάθι με «Σόφο»…

Διέρρευσε χθες ότι ο Αντρέας Σοφοκλέους, σκοπεύει να παραχωρήσει τη διαχείριση των μετοχών της ποδοσφαιρικής εταιρίας, σε άλλους. 

Όντας ικανοποιημένος, από την κινητοποίηση παλιών αθλητών κι άλλων μελών του σωματείου τις τελευταίες μέρες, σκοπεύει (όπως γράφτηκε σε άλλο Μέσο) να εγκαταλείψει και την προεδρία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Κι όχι μόνο αυτήν του σωματείου. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφόρησαν τέτοιου είδους πληροφορίες, τα τελευταία χρόνια. Κατά καιρούς έβγαινε και δημόσια ο «Σόφο», λέγοντας ότι θα σηκωθεί να φύγει.

Πιο απογοητευμένος από πότε, ήταν πριν από τρία χρόνια, ύστερα από τον επεισοδιακό χαμένο τελικό του κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΖ. Για το μεγαλύτερο διάστημα εκείνου του καλοκαιριού, έπαιζε στο ρεπορτάζ ο τίτλος «μένει ή φεύγει ο πρόεδρος;».   

Και τούτη την περίοδο, παρά τα όσα ακούγονται ή διαρρέουν από το περιβάλλον του, εμείς θα (συνεχίσουμε να) κρατάμε μικρό καλάθι. Λογικά ο ίδιος, θα τοποθετηθεί δημόσια για το μέλλον του, πριν την εκλογική συνέλευση της 1ης Ιουνίου. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top