ΑΘΛΗΤΙΚΑ

NBA PLAYOFFS 2018 στην Parimatch!

NBA PLAYOFFS 2018 στην Parimatch!

Αυτοί παίζουν – Εσύ κερδίζεις


Η ομάδα του Στέφ Κάρι του Κέβιν Ντουράντ και των υπόλοιπων αστέρων θα υποδεχθεί στο Όκλαντ τους Πέλικανς και προβλέπεται να έχουν μία δύσκολη βραδιά απέναντι στους πολεμιστές. Parimatch δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τα φετινά playoffs του NBA και σας προσφέρει πληθώρα επιλογών για να χαρείτε και να ζήσετε τις μάχες από τις οθόνες σας.

Οι πλέον έμπειροι πολεμιστές αναμένεται να τελειώσουν τη σειρά και να εξοικονομήσουν δυνάμεις και το ενδεχόμενο να κερδίσουν καλύπτοντας το πλεονέκτημα των 9.5 πόντων προσφέρεται σε απόδοση 1.90 στην Parimatch.

Δείτε όλες τις αγορές για το ματς αυτό εδώ

Όσο αφορά το σύνολο των πόντων και το ενδεχόμενο να σημειώσουν και οι δύο ομάδες πάνω από 226.5 πόντους προσφέρεται σε απόδοση 1.90.

Στην Parimatch μπορείτε να βρείτε και αγορές τρίποντων όπου το ενδεχόμενο να σημειώσει πάνω από 3.5 τρίποντα ο Στέφ Κάρι Προσφέρεται σε απόδοση 1.57.

Το ενδεχόμενο να σημειωθεί μονός αριθμός πόντων στη συγκεκριμένη αναμέτρηση βρίσκεται σε απόδοση 1.90.

Θα έχει παράταση?:
Ναι 13.5 Όχι 1.02

Parimatch: Παίξε με €100 bonus ή πάρε Δώρα Gift+, Live Streaming, Μοναδικές Προσφορές Bonus+ και Match+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου! 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία, κ.α & ίσως τα καλύτερα Odds και Asian Handicaps της αγοράς!
Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη Παρασκευή: «Η ζωή εν τάφω…» - Η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και ο Επιτάφιος

Μεγάλη Παρασκευή: «Η ζωή εν τάφω…» - Η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και ο Επιτάφιος

Η Μεγάλη Παρασκευή, η Παρασκευή προ του Πάσχα, είναι μέρα πένθους και νηστείας για όλη την Χριστιανοσύνη καθώς τότε κορυφώνεται το Θείο Δράμα των Παθών του Χριστού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top