ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα συμβόλαια που λήγουν στον ΑΠΟΕΛ και τα δεδομένα που έχει να διαχειριστεί η διοίκηση

Τα συμβόλαια που λήγουν στον ΑΠΟΕΛ και τα δεδομένα που έχει να διαχειριστεί η διοίκηση

Τα συμβόλαια που λήγουν στον ΑΠΟΕΛ και ποια τα δεδομένα.

Αυτή τη στιγμή το συμβόλαιο πέντε ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ λήγει με το τέλος της σεζόν.

Από τα μείζον θέματα περί ανανεώσεων είναι αυτό του αρχηγού του Νούνο Μοράις που κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχουν άμεσα εξελίξεις. 

Στο ίδιο μήκος κύματος και αυτό του Στάθη Αλωνεύτη με τον οποίο, μετά και τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η ανανέωση συνεργασίας.

Εν συνεχεία αυτά των Ντε Καμάργκο και Λάγο έχουν προτεραιότητα.  Ο πρώτος σκόρερ των ‘γαλαζοκιτρίνων’ που είχε μια εξαιρετική χρονιά στο φινάλε και έστειλε την ομάδα κατά κύριο λόγο στο θρόνο καλείτε να αποφασίσει που θα κλείσει την καριέρα του. Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για την αποχώρηση του από την ομάδα.

Ο άλλος ποδοσφαιριστής είναι ο Λάγο. Εγνωσμένη αξία ο Ισπανός που φέτος ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς αναμένει και αυτός την πρόταση από την διοίκηση για την ανανέωση.

Τέλος είναι αυτά των Πέρεθ και Φαρίας. Ο Ισπανός έδωσε πάρα πολλά στον φετινό ΑΠΟΕΛ, κλήθηκε να αναπληρώσει το τεράστιο κενό του Βάτερμαν και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε. Σε αρκετές περιπτώσεις έσωσε την ομάδα του και έδωσε πολύτιμες λύσεις.  

Ο Φαρίας δεν είχε και αρκετές συμμετοχές που να μπορούν να κρίνουν την πορεία του στον ‘θρύλο’ επιτυχημένη. Όταν όμως κλήθηκε να αγωνιστεί έδειξε τις ικανότητες και κυρίως την καλή ανασταλτική του λειτουργία.

Προσθέσεις…

Όσον αφορά τις προσθέσεις στο ρόστερ των πρωταθλητών αναμένονται να είναι αρκετές. Οι βασικότερες προτεραιότητες ενίσχυσης αφορούν το αριστερό άκρο της άμυνας, κεντρικό αμυντικό, αριστερό και δεξί εξτρέμ και ένα σέντερ φορ.

Αυτοί που ενδέχεται να αποχωρήσουν….

Αρκετά είναι αυτά που θα ακουστούν για τις αποχωρήσεις από τον πρωταθλητή. Παρά τα δημοσιεύματα δύσκολη είναι η παραμονή του Καρλάο. Πέρεθ και Γκουτίνιο με την προδιαγραφόμενη επιστροφή των Ρομό και Μιχαήλ είναι δύσκολη η παραμονή τους.  Εν κατακλείδι αυτά των Μιλάνοφ, Αλεξάνδρου και Λάγο είναι που θα απασχολήσουν πολύ τον προγραμματισμό του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top