ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντοκουμέντο: Ο Ολυμπιακός κατέθεσε ήδη το συμβόλαιο του Λάζαρου στη Super League! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ντοκουμέντο: Ο Ολυμπιακός κατέθεσε ήδη το συμβόλαιο του Λάζαρου στη Super League! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

To SDNA φέρνει στο φως της δημοσιότητας το απόλυτο αποδεικτικό στοιχείο που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του για την υπογραφή συμβολαίου του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με τον Ολυμπιακό.

Λίγο μετά το αποκλειστικό δημοσίευμα για την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με τον Ολυμπιακό, έρχεται ένα ντοκουμέντο που έχει στην διάθεση του το SDNA, το έγγραφο που επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας το ρεπορτάζ του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΥΠΕΓΡΑΨΕ στον Ολυμπιακό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος!

Όπως μπορείτε να δείτε η Super League με έγγραφο της ενημερώνει ότι έλαβε από τον Ολυμπιακό το συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, κάτι που σημαίνει ότι έχει υπογεγραμμένο και το δελτίο μεταβολών του παίκτη, το οποίο περιγράφει την μεταβολή του εργοδότη του και την μετακίνηση του στον Ολυμπιακό.

Το παρόν έγγραφο δεν έχει κάποια νομική ισχύ, δεν κατοχυρώνει τον παίκτη στον Ολυμπιακό, αλλά αποδεικνύει 100% πια ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στα χέρια τους την υπογραφή του παίκτη σε συμβόλαιο, το οποίο έχει ήδη κατατεθεί στην Super League.

Για την τύχη του 31χρονου Έλληνα διεθνούς άσου, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, θα αποφασίσουν τα δικαστήρια, που θα αποφανθούν αν έχει ισχύ ή όχι ο περίφημος όρος για +1 χρόνο στο συμβόλαιο που είχε υπογράφει ο Λάζαρος με την Ένωση το 2016.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top