ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Grand Prix Γαλλίας: Τους έκανε… πλάκα ο Ζάρκο!

Grand Prix Γαλλίας: Τους έκανε… πλάκα ο Ζάρκο!

Απλά ασταμάτητος: ο Ζοάν Ζαρκό διέλυσε τα χρονόμετρα στην πίστα της Γαλλίας και πήρε τη 2η φετινή του pole position, αφήνοντας πίσω του τον Μαρκ Μάρκεθ και τον Ντανίλο Πετρούτσι, οι οποίοι συμπλήρωσαν την πρώτη σειρά.

Δεν χρειάζεται να είσαι αυτός που εφηύρε τον τροχό προκειμένου να το καταλάβεις: είναι, ο μπαγάσας, σε τρομακτική κατάσταση.

Η ισορροπία που έχει βρει στη δορυφορική Yamaha (και) φέτος είναι εκπληκτική, κάνοντας παρατεταμένη πλάκα σε Βινιάλες και Ρόσι που οδηγούν την εργοστασιακή.

Σήμερα, λοιπόν, στην πίστα Λε Μαν ο Ζοάν Ζαρκό έδειξε γι’ ακόμα μία φορά ότι δεν αστειεύεται: μ’ έναν εξωπραγματικό γύρο στην τελευταία του προσπάθεια πήρε τη δεύτερη φετινή του pole μετά το Κατάρ και θα εκκινήσει αύριο με τα λευκά στην σκακιέρα του αγώνα (15:00).

Πίσω από τον Γάλλο θα βρεθεί ο Μαρκ Μάρκεθ που πλήρωσε ένα γλίστρημα στον γρήγορο γύρο του και αρκέστηκε στη δεύτερη θέση, με τον Ντανίλο Πετρούτσι να έρχεται τρίτος και να βρίσκεται μπροστά και από τις δύο εργοστασιακές Ducati.

Ιανόνε (συνεχίζει τις τρομερές του εμφανίσεις με την Suzuki), Ντοβιτσιόζο, Λορένθο, Μίλερ, Βινιάλες, Ρόσι (απλά… τραγωδία γι’ ακόμα ένα Σάββατο η M1) και Πεντρόσα συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα.

Τα δίτροχα σπουδαία αύριο, λοιπόν. Ο Ζαρκό θέλει να πάρει την πρώτη του καρό σημαία στη μεγάλη κατηγορία, κρατώντας πίσω του τον «τυφώνα» Μαρκέθ.

Θα τα καταφέρει; Δύσκολα. Αλλά…

Αλλά ποιο καλύτερο μέρος για να σκαρώσεις ένα τέτοιο κόλπο από το ίδιο σου το σπίτι;

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top