ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ: Άγριο φονικό- Σκότωσε τη γυναίκα του και μητέρα τριών παιδιών

ΤΡΙΚΑΛΑ: Άγριο φονικό- Σκότωσε τη γυναίκα του και μητέρα τριών παιδιών

Μία άγρια δολοφονία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία των Τρικάλων. Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας 21/5 στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων, ένας 52χρονος τσακώθηκε έντονα με την 45χρονη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Στη συνέχεια, ο ίδιος τηλεφώνησε στην Αστυνομία και κάλεσε τους αστυνομικούς, να πάνε στο σπίτι του, γιατί «θόλωσε και σκότωσε την γυναίκα του», όπως είπε χαρακτηριστικά…

Στο σημείο έφτασε σύντομα κλιμάκιο της Ασφάλειας Τρικάλων που συνέλαβε τον συζυγοκτόνο, ο οποίος ανέμενε στο σπίτι τους, ενώ στο σημείο έχει κληθεί και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με τους περιοίκους οι τσακωμοί του ζευγαριού το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ έντονοι και όπως όλα δείχνουν ύστερα από έναν αντίστοιχα έντονο τσακωμό, ο 52χρονος σκότωσε την σύζυγό του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top