ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η σχέση του νέου κόουτς της ΑΕΚ με τους Πίρλο, Λάμπαρντ και Μουρίγιο – Η προετοιμασία και το ισπανικό στοιχείο

Η σχέση του νέου κόουτς της ΑΕΚ με τους Πίρλο, Λάμπαρντ και Μουρίγιο – Η προετοιμασία και το ισπανικό στοιχείο

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση πρόσληψης του νέου προπονητή της ΑΕΚ, ο εκπρόσωπος τύπου των κυπελλούχων, Κυριάκος Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Αρχικά ο Κυριάκος Δημητρίου επισήμανε «Εδώ και λίγη ώρα έχουμε γυρίσει σελίδα. Ο Άντονι Ιραόλα αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία για τα επόμενα δυο χρόνια. Είναι ένας από τους θρύλους της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Στην Αμερική είχε αγωνιστεί με Αντρέα Πίρλο και Φρανκ Λάμπαρντ. Ευχόμαστε να διαβεί το ίδιο μονοπάτι επιτυχιών και ως προπονητής. Ευελπιστούμε να του δώσουμε την δυνατότητα να δείξει και έργο ως προπονητής και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα είμαστε όλοι στο πλευρό του για να έχει επιτυχημένη παρουσία. Είναι ένα πάρα πολύ βαρύ όνομα. Τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο νέος μας τεχνικός μας διευθυντής. Είναι η πρώτη απόφαση που φέρει τη σφραγίδα του Μουρίγιο».

Αναφερόμενος για την προετοιμασία της ΑΕΚ υπογράμμισε «Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις τελευταίες μέρες του Ιούνη. Θα κάνουμε κάποιες προπονήσεις στην Κύπρο, θα γίνουν τα εργομετρικά και συνέχεια θα μεταβούμε στην Πολωνία.  Εμείς ξεκινάμε από τώρα το κτίσιμο της ομάδας για να πετύχουμε τους στόχους για την Ευρώπη και τις εγχώριες διοργανώσεις. Τα υπόλοιπα ανοιχτά μέτωπα θα κλείνουν σιγά σιγά και θα ενημερώνουμε τον κόσμο. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την ομάδα για να την βελτιώνουμε κάθε χρόνο».

Αναφορικά για το έντονο ισπανικό στοιχείο που υπάρχει στην ομάδα παρατήρησε «Μας βοηθάει πάρα πολύ. Ξεχωρίζουν με το επίπεδο της δουλειάς του. Με το που έρχονται στην ομάδα μπαίνουν κατευθείαν στο κλίμα και οι πλείστοι δεν χρειάζονται χρόνο προσαρμογής».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top