ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΕΛΟΣ καριέρας για Κασέκε με συγκινητικό τρόπο! Δεν ξέχασε Ομόνοια, ΕΝΠ, Αλκή και τους προπονητές του στην Κύπρο

ΤΕΛΟΣ καριέρας για Κασέκε με συγκινητικό τρόπο! Δεν ξέχασε Ομόνοια, ΕΝΠ, Αλκή και τους προπονητές του στην Κύπρο

Σε ηλικία 37 ετών ο Νόελ Κασέκε ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο Ζιμπάμπουε που αγωνίστηκε στην Κύπρο από το 2004 μέχρι το 2013 με τις φανέλες της ΕΝΠ, της Ομόνοιας και της Αλκής γνωστοποίησε την απόφαση του να κρεμάσει τα παπούτσια του σε μια ανάρτηση που κυριολεκτικά δεν ξέχασε κανένα!

Ευχαρίστησε τις ομάδες του στην Κύπρο και τους προπονητές του Λάρκου, Γκούτμαν, Τούτιτς, Καϊάφα και Λεμονή σε ένα συγκινητικό γράμμα στο Facebook.

“Ήταν το πιο όμορφο ταξίδι γεμάτο συναισθήματα. 16 χρόνια ποδόσφαιρο στο εξωτερικό και γεμάτα τρόπαια και προσωπικές επιτυχίες που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστώ. Είμαι σχεδόν 38 χρονών και έχω κάνει σπουδαίες φιλίες και γνώρισα ανθρώπους που έγιναν οικογένεια. Οικογένεια δεν είναι μόνο οι συγγενείς εξ αίματος. Κέρδισα το τρόπαιο με τους Highlanders, την ομάδα που υποστήριζα από μικρός και έχω μια μεγάλη οικογένεια από το ποδόσφαιρο που δεν μπορώ να τους θυμηθώ όλους τώρα. Ήξερα ότι κάποτε θα ερχόταν αυτή η μέρα και ήρθε. Κρεμάζω τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια. Ήταν ένα απίθανο ταξίδι, ευχαριστώ Highlanders, Erzeni,, Dinamo, Παραλίμνι, Ομόνοια, Αλκή, Al Shaab, Dibha Al Hisin. Ευχαριστώ Γκούτμαν, Λεμονή, Τούτιτς, Λάρκου, Καιάφας και η λίστα προχωρά…

Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με στήριξαν σε όλο αυτό το ταξίδι, την γυναίκα μου και τα παιδιά μου, τους φίλους μου και την μεγαλύτερη οικογένεια, τους οπαδούς που με έκαναν να αισθάνομαι ξεχωριστός. Δεν έχω λόγια να εκφραστώ… Ένα νέο ταξίδι ξεκινά για μένα τώρα και θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Θεό, μόνο αυτός ξέρει τα πλάνα του για μένα. Σας ευχαριστώ όλους ακόμη μια φορά που ήσασταν μέρος της καριέρας μου.”

Δείτε την ανάρτηση του:

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top