ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Κέρκεζ ποντάρει και στο ντόπιο στοιχείο

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Κέρκεζ ποντάρει και στο ντόπιο στοιχείο

Η συμφωνία με το νεαρό Κύπριο επιθετικό, Μάριο Πεχλιβάνη, στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα από την ΑΕΛ ενόψει της νέας σεζόν.

Για πρώτη φορά μετά απο αρκετά χρόνια, η Λεμεσιανή ομάδα δείχνει – με τις ευλογίες του Κέρκεζ – έτοιμη να ποντάρει και στο κυπριακό στοιχείο, εμβολιάζοντας το ρόστερ με παίκτες που θα είναι «φτιαγμένοι» για να προσφέρουν άμεσα λύσεις και όχι σε βάθος χρόνου.

Εκτός από τον Πεχλιβάνη, αναμένεται να αποκτηθούν και άλλοι Κύπριοι (μετρημένες και στοχευμένες κινήσεις), αλλά και να παραμείνουν στο ρόστερ οι υπάρχοντες (Αβραάμ, Γουίλερ, Ηλία, Κεραυνός, Γερολέμου, Νικολάου, Μιχαηλίδης, Κυριάκου και Μαύρου), συνδυάζοντας εμπειρία με ταλέντο.

Οι Αβραάμ και Γουίλερ είχαν φέτος τις περισσότερες συμμετοχές και αναμένεται να έχουν ακόμα πιο ενεργό ρόλο και τη νέα σεζόν, ενώ οι Ηλία, Κυριάκου, Μαύρου και Γερολέμου, μπορούν σίγουρα να προσφέρουν περισσότερα αν τους δείξει εμπιστοσύνη ο Βόσνιος τεχνικός.

Επίσης, ο Μιχαηλίδης δείχνει να είναι ένα «ακατέργαστο διαμάντι» και αν συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να δικαιώσει αυτούς που πιστεύουν στο ταλέντο του.

Πάντως, αυτή η πρόθεση της ΑΕΛ για ενίσχυση και αξιοποίηση του κυπριακού στοιχείου, αντιμετωπίζεται θετικά από την πλειοψηφία των οπαδών της Λεμεσιανής ομάδας, ειδικά τους παλαιότερους που είχαν την τύχη να απολαύσουν κατά καιρούς, παιχταράδες που τίμησαν όσο λίγοι τη γαλαζοκίτρινη φανέλα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top