ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καλός ο ρομαντισμός της Θύρας 9! Θα «υποστηριχθεί» στην πορεία;

Καλός ο ρομαντισμός της Θύρας 9! Θα «υποστηριχθεί» στην πορεία;

Η ιδέα καλλιεργήθηκε εδώ και μερικές εβδομάδες στις τάξεις των μελών της Θύρας 9. Γι’ αυτό και η χθεσινή τους ιστορική απόφαση (ΕΔΩ) να ιδρύσουν «νέα Ομόνοια», που να είναι βασισμένη στις αρχές και τα ιδανικά του ΑΣΟΛ, δεν αποτέλεσε κεραυνό εν αιθρία. 

Το έχουμε γράψει ξανά. Οι Θυραεννιώτες έχουν πολλά δίκια, για τον τρόπο που λειτούργησε η σημερινή, αλλά και η προηγούμενη διοίκηση, μέχρι να οδηγηθούν τα πράγματα στην παραχώρηση της διαχείρισης στον επιχειρηματία Σταύρο Παπασταύρου. 

Διαφώνησαν κάθετα, πλαγίως και οριζοντίως, με το «ξεπούλημα» όπως το χαρακτηρίζουν, σε… ξένα χέρια μη Ομονοιάτικα. 

Ακούγεται (και είναι) πολύ ρομαντική η απόφαση (με συντριπτική πλειοψηφία) των μελών της Θύρας 9, να… αποσκιρτήσουν ή να εγκαταλείψουν την Ομόνοια, επειδή μπήκε και με βούλα σε νέα εποχή.

Έχει ενδιαφέρον πάντως πως θα εξελιχθεί στην πορεία, η… επιχείριση τους να φτιάξουν νέα ποδοσφαιρική ομάδα.

Έχουν τους τρόπους να βρουν οικονομικούς πόρους, για να «υποστηρίξουν» την τολμηρή τους απόφαση; Εννοώ ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, να συντηρηθεί μια ομάδα στη σημερινή εποχή. 

Επίσης προκύπτει κι άλλο ερώτημα: Όλοι αυτοί που ψήφισαν χθες, θα μείνουν μαζί με την ηγεσία και τον πυρήνα της Θύρας 9 ή στην πορεία θα επιστρέψουν δίπλα στην (κανονική) Ομόνοια; 

Στοιχηματίζω κιόλας, ότι πολλοί απ αυτούς, άμα διαπιστώσουν ότι θα «χτίζουν» κάτι καλό οι νέοι διαχειριστές στην Παπανικολή, θα επανεξετάσουν στη στάση τους. Νομίζω ότι θα μπουν στον… πειρασμό να επιστρέψουν δίπλα στην ομάδα.

Επαναλαμβάνω, στηρίζεται σε λογικά… επιχειρήματα η απόφαση του οργανωμένου κομματιού του λαοφιλούς συλλόγου. Διατηρώ όμως τις επιφυλάξεις μου, αν στην πράξη θα «υποστηριχθεί» απ’ όλους αυτούς που ψήφισαν υπέρ της δημιουργίας νέας ομάδας. 

Έχει τη σημασία του, το ότι ένα ποσοστό 22 τοις εκατόν όσων ψήφισαν χθες βράδυ, τάχθηκε υπέρ της στήριξης της ομάδας (δηλαδή μη αποσκίρτηση). Βάζοντας… μπροστά τον ρεαλισμό και όχι τον ρομαντισμό… 

Kαι μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια: Οι οργανωμένοι οπαδοί θα υποστηρίζουν κανονικά τα άλλα τμήματα του συλλόγου. Αυτό προκύπτει μέσα από την τοποθέτηση του συντονιστή της Θύρας 9 Αδάμου Ευσταθίου στη συνέλευση στην Παλλουριώτισσα.

«Πρέπει να κάνουμε νέα ομάδα, γιατί η αποχή απλώς από τα γήπεδο θα μας κλείσει σαν Θύρα 9. Θα τρέχουμε τα κλειστά και τον ΑΣΟΛ. Και μέσα στο καταστατικό θα γραφτεί, ότι, όταν επιστρέψει το ποδοσφαιρικό τμήμα στο σωματείο, θα επιστρέψουμε και εμείς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top