ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Μαγευτικό σκηνικό- Τα σύννεφα κατέβηκαν στη γη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Μαγευτικό σκηνικό- Τα σύννεφα κατέβηκαν στη γη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι και αν είμαστε στον Ιούνιο παρά κάτι, ο καιρός δεν καταλάβει από αυτά, αφού οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας επιβεβαιώθηκαν, με βροχές και καταιγίδες να κάνουν κάτι περισσότερο από αισθητή την παρουσία τους.

Ανηφορίζοντας το μεσημέρι της Τετάρτης (30/5) προς τα ορεινά της επαρχίας Λεμεσού το ThemaOnline, κατέγραψε μαγευτικές εικόνες, στις οποίες όπως θα δείτε, φαίνονται τα σύννεφα να έχουν κατέβει στη γη.

Προφανώς πρόκειται για κάποιο φαινόμενο που έχει να κάνει με το άστατο του καιρού, αφού από τα 35ρια που έδειχνε πριν μερικά 24ωρα ο υδράργυρος, την Τετάρτη (30/5) το σκηνικό μοιάζει μάλλον με χειμωνιάτικο.

Πάντως, οι έντονες βροχές και καταιγίδες, όπως θα δείτε και στην πιο κάτω ενδεικτική φωτογραφία από την περιοχή Τριμίκλινης, έφεραν και προβλήματα στο οδικό δίκτυο, με ποσότητες νερού να κατεβαίνουν στους δρόμους, ενώ σε πολλά σημεία σημειώθηκαν και κατολισθήσεις πετρών.

Έτσι λοιπόν, όσοι πρόκειται κινηθούν προς τα ορεινά, καλό είναι να ενημερώνονται πρώτα για την κατάσταση του οδικού δικτύου.

Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top