ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΜΑΝ ατάκα Ντούρις! Ξεκάθαρη δήλωση για το μέλλον του και Ανόρθωση

ΑΜΑΝ ατάκα Ντούρις! Ξεκάθαρη δήλωση για το μέλλον του και Ανόρθωση

Την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά και θα συνεχίσει στην Κύπρο εξέφρασε ο Μίχαλ Ντούρις.

Την ώρα που οι άνθρωποι της «Κυρίας» είναι σε σκληρές διαπραγματεύσεις με την Όρενμπουργκ για να κρατήσουν στο ρόστερ της τον Ντούρις, ο Σλοβάκος επιθετικός παραχώρησε δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας (δείτε εδώ) του κι αναφέρθηκε τόσο στην παρουσία του στην Ανόρθωση, όσο για το μέλλον του.

Οι δηλώσεις του Ντουρίς:

Για την πολύ καλή παρουσία του στην Ανόρθωση: «Ήταν μια καλή σεζόν, ήμουν αρκετά τυχερός να αγωνιστών και τα εκτιμώ όλα θετικά. Μετά από πολύ καιρό, η Ανόρθωση επέστρεψε στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα καθώς τα τελευταία χρόνια είχε οικονομικά προβλήματα, και σταθεροποιείται τώρα ως ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Κύπρο, οι οπαδοί μας είναι τέλειοι, και είναι ευτυχισμένοι που επιστρέφουν στην ευρωπαϊκή σκηνή. Πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα, πιστεύω ότι αν έρθουν νέοι παίκτες, θα είναι ακόμα καλύτερη».

Για το μέλλον του: «Μέχρι να πέσουν υπογραφές, δεν θέλω να κάνω δηλώσεις, πιστεύω ότι μέσα σε λίγες μέρες, η κατάστασή μου θα λυθεί και όλα θα γίνουν προς ικανοποίησή μου».

Για το κυπριακό ποδόσφαιρο: «Μου αρέσει ο τρόπος που παίζω στη Κύπρο και η διαμονή μου στη χώρα. Το ρωσικό πρωτάθλημα είναι σωματικά πιο απαιτητικό, το ποδόσφαιρο που παίζεται στην Κύπρο μου ταιριάζει περισσότερο».

Για την δική του επιθυμία και το που θέλει να συνεχίσει να παίζει μπάλα: «Με την Όρενμπουργκ είναι λίγο πιο περίπλοκο γιατί έχουν δικαιώματα για μένα. Έχω συμβόλαιο για ένα χρόνο σε αυτό το σύλλογο. Προσπαθούν να πάρουν κάποια χρήματα από αυτό, και στην περίπτωσή μου υπάρχει μια εναλλακτική λύση να επιστρέψω στην Όρενμπουργκ, έχουν κερδίσει το ρωσικό πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας, έχουν επανέλθει στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά εγώ προσωπικά δεν θα θέλω να πάω με αυτόν τον τρόπο, προτιμώ να μείνω στην Κύπρο και γνωρίζω ότι η Όρενμπουργκ και η Ανόρθωση θα συμφωνήσουν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των υποψήφιων έφεδρων αξιωματικών της 2024 ΕΣΣΟ

Ενώπιον κακουργιοδικείου οδηγείται ο Ζαννέττου – Υπέγραψε εγγύηση 100 χιλιάδων ευρώ

Καύσιμα: Συνεχίζονται οι μειώσεις – Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια – Πίνακες

Πιάνει δουλειά η Ελεγκτική για δαπάνες υποψηφίων - Το πρόστιμο και οι «τρύπες» στη νομοθεσία

Πυρκαγιά στην Πάφο: Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική - Οι πληροφορίες που αξιολογούν για τα αίτια



Γεν.Εισαγγελέας: «Στο παρελθόν είχα οδηγίες από ΠτΔ για διαδικασία παύσης Γεν.Ελεγκτη και δεν το έκανα»

Γεν.Εισαγγελέας: «Στο παρελθόν είχα οδηγίες από ΠτΔ για διαδικασία παύσης Γεν.Ελεγκτη και δεν το έκανα»

Είχε οδηγίες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο παρελθόν να ξεκινήσει διαδικασία παύσης του Γενικού Ελεγκτή και δεν το έκανε, είπε ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, την Πέμπτη κατά την δεύτερη μέρα αντεξέτασής του ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου σχετικά με το αίτημά του για παύση του Γενικού Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top