ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην αναζήτηση για το… ΔΕΚΑ το καλό!

Στην αναζήτηση για το… ΔΕΚΑ το καλό!

Μετά την αποδέσμευση των Ντα Σίλβα και Μαρτίνες είναι στο ψάξιμο του αντικαταστάτη τους, καθώς οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού έχουν μείνει χωρίς δεκάρι…

Από την στιγμή που ο Λεμεσιανός σύλλογος έμεινε χωρίς δημιουργικό ποδοσφαιριστή, είναι απόλυτα φυσιολογικό το καλοκαίρι να τρέξει, να ψάξει τον ποδοσφαιριστή ή τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορέσουν να αγωνιστούν στην εν λόγω θέση.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του είναι ήδη στην αναζήτηση του ποδοσφαιριστή ή των ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα φορέσουν την φανέλα του Απόλλωνα και θα μπορέσουν να αντικαταστήσουν επάξια κυρίως τον Άλεξ Ντα Σίλβα, ο οποίος ομολογουμένως πρόσφερε ουκ ολίγα στον Λεμεσιανό σύλλογο.

Με την κίνηση του αυτή ο Απόλλωνα, δηλαδή να αποδεσμεύσει τους δύο ποδοσφαιριστές του στην εν λόγω θέση, δείχνει ξεκάθαρα και τις προθέσεις του Σωφρόνη Αυγουστή ότι θέλει να φρεσκάρει την ομάδα του και να έχει νέο «αίμα» σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν.

Σίγουρα ο Απόλλωνας θα ψάξει ποδοσφαιριστή να έχει χαρακτηριστικά σαν του Άλεξ Ντα Σίλβα και γιατί όχι και όπως του Παπουλή και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πολυεργαλείο, κάτι που θα δώσει τεράστια άνεση και στον Κύπριο κόουτς.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top