ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκάλυψε που θα τελειώσει την καριέρα του ο Πιέρος! Τα περί κρούσης μεταγραφής και προβλέψεις για το Μουντιάλ

Αποκάλυψε που θα τελειώσει την καριέρα του ο Πιέρος! Τα περί κρούσης μεταγραφής και προβλέψεις για το Μουντιάλ

Στην απογευματινή ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε την Τρίτη (05-06-2018) ο διεθνής Κύπριος επιθετικός της Κοπεγχάγης, Πιέρος Σωτηρίου.

Αναλυτικά όσα όσα είπε ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ:

Για τη φετινή σεζόν και τα 16 τέρματα: «Για εμένα ήταν μια καλή χρονιά αλλά για την Κοπεγχάγη όχι. Μια τέταρτη θέση στα μπαράζ και Ευρώπη δεν είναι αυτό που αρμόζει. Από τη νέα χρονιά τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα είναι διαφορετικά. Θα πάμε και για τους δυο τίτλους»

Για τις ομάδες που τερμάτισαν πιο ψηλά: «Δεν ήταν καλύτερες αλλά τα πάντα κρίθηκαν στα μεταξύ μας παιχνίδια»

Τα χαρακτηριστικά του πρωταθλήματος της Δανίας: «Η δύναμη και η διαφορά των τρεξιμάτων. Είναι διαφορετικό το σύστημα, με δυο επιθετικούς. Όμως τα τρεξίματα που κάνουμε στο πρέσινγκ είναι πολύ περισσότερα»

Για την Κοπεγχάγη και την Μπρόντμπι: «Είναι όπως το ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια. Είναι το αιώνιο ντέρμπι με δυο ομάδες σε κοντινές περιοχές»

Για τον κόσμο: «Πηγαίνει στο γήπεδο και ο μέσος όρος στη φετινή χρονιά που δεν ήταν καλή σεζόν, ήταν στις 15 χιλιάδες. Φυσικά υπήρχαν και παιχνίδι με γεμάτο γήπεδο (30 χιλιάδες)»

Για τα 16 τέρματα: «Είμαι χαρούμενος που στην πρώτη μου χρονιά εκτός Κύπρου έβαλα 16 τέρματα. Είναι επιτυχία αλλά σίγουρα μπορούσα καλύτερα. Όμως τα 16 τέρματα είναι επιτυχία νομίζω»

Για τον προπονητή, τη διοίκηση και τη χρονιά: «Δεν έχουμε μιλήσει μετά το τέλος της σεζόν. Υπήρχε τεράστια πίεση και στο τέλος σώθηκε η σεζόν. Ήμασταν μια νέα ομάδα και αργήσαμε να βρούμε τα πατήματα μας. Φέτος θα είναι διαφορετικά»

Για τον Ζέκα: «Απίστευτη σχέση. Με βοήθησε πολύ για να προσαρμοστώ πιο εύκολα. Μιλούσε Ελληνικά και με βοήθησε πολύ. Είναι διαφορετικό να έχεις ένα άνθρωπο να ξέρει να μιλά τη γλώσσα σου στα αποδυτήρια»

Για το πότε ένιωσε ότι έδωσε τα πάντα στην Κοπεγχάγη: «Νιώθω πως έχω να δώσω πολλά περισσότερα στην Κοπεγχάγη, και ελπίζω πως θα έρθουν καλύτερα»

Για το αν υπήρξε κρούση για μεταγραφή: «Δεν έγινε καμιά κρούση, αλλά είμαι ευχαριστημένος εκεί»

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Ήταν ένα σχολείο για εμένα. Έμαθα πολλά και ανταποκρίθηκα στις απαιτήσεις ενός μεγάλου συλλόγου. Πιστεύω πως όταν θα επιστρέψω θα τελειώσω εκεί την καριέρα μου»

Για το παγκόσμιο κύπελλο: «Υπάρχουν τα πειράγματα. Εμένα και τον Ζέκα μας ρωτάνε συνεχώς που είναι η Κύπρος και η Ελλάδα, και τους απαντάμε πως θα τα πούμε στο Euro. Από εκεί και πέρα νιώθουν όλοι περήφανοι και χαρούμενοι που θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι Δανοί προσδοκούν για την πρόκριση. Έχουν καλούς παίκτες και πιστεύω πως θα περάσουν στον επόμενο γύρο»

Μια πρόβλεψη: «Βλέπω Βραζιλία ένεκα ρόστερ. Αυτό νιώθω κυρίως ένεκα ρόστερ αλλά και η Γαλλία και η Ισπανία είναι πολύ καλές»

Για το πιο ωραίο τέρμα που πέτυχε: «Κόντρα στην Μπιλμπάο ήταν το πιο ωραίο τέρματα που πέτυχα».

Διαβάστε επίσης:

Δήλωση Πιέρου για τις συζητήσεις με ΠΑΟΚ και το… «ποτέ δεν ξέρεις»!

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Στην Αστυνομία οι πρώτες υποθέσεις για ψευδείς μετοικίσεις εκλογέων - Πού προκύπτει το πρόβλημα

Ετοιμαστείτε για βροχές: Η πρόγνωση του καιρού μέχρι την Παρασκευή

Συνελήφθη ο «Νo1 διακινητής» παράτυπων μεταναστών στην Ευρώπη

Εκπρόσωπος της Κομισιόν: Λάθος η απαγόρευση της σημαίας ΕΕ στη Eurovision



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top