ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποιοι ξεχώρισαν στην «πρώτη» και τα ανοιχτά μέτωπα με Καρλάο – Βιέιρα!

Ποιοι ξεχώρισαν στην «πρώτη» και τα ανοιχτά μέτωπα με Καρλάο – Βιέιρα!

Σε λιγότερο από ένα μήνα ο ΑΠΟΕΛ δίνει την πρώτη του Ευρωπαϊκή παράσταση και ήδη οι γαλαζοκίτρινοι επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Ο προγραμματισμός τρέχει με μεγάλους ρυθμούς και όλοι στον ‘Αρχάγγελο’ ευελπιστούν πως όλα τα μέτωπα που έχουν ανοίξει θα κλείσουν με θετικό πρόσημο για τους πρωταθλητές.

Μετά και την πρώτη προπόνηση ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τα νέα αποκτήματα να φορούν τουλάχιστον την φανέλα της προπόνησης του θρύλου. Κέντρισαν το ενδιαφέρον τα πέντε καλοκαιρινά αποκτήματα  Αλ Ταμάαρι, Καζού, Νατέλ, Ταβάρες και Άλεξ Κωνσταντίνου όπως και ο Ρομό, που πέρσι ήταν δανεικός.

Ο Βιέιρα και οι… άλλοι

Απ εκεί και πέρα τα σενάρια για την αιχμή του δόρατος φουντώνουν όλο και περισσότερο με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για μικρή διαφορά  στο οικονομικό με τον Πορτογάλο επιθετικό Ούγκο Βιέϊρα.

Όπως σας πληροφορήσαμε, από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής δέχεται πιέσεις και από τον μάνατζερ του για να ρίξει το κασέ του, ούτως ώστε να τον κάνει κάτοικο αρχαγγέλου.

Την ίδια ώρα που όλα είναι ρευστά στο θέμα με τον Πορτογάλο και με το ενδεχόμενο το οικονομικό κομμάτι να χαλάσει την μεταγραφή οι πρωταθλητές δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Υπάρχει ήδη πρόταση και στον Κροάτη επιθετικό της Στουρμ Κράτς, Ντένι Άλαρ που είναι εκεί και περιμένει.

Δύσκολη βέβαια και η περίπτωση του Κροάτη αλλά τα πάντα είναι ανοιχτά στην υπόθεση επιθετικός.

Κεφάλαιο Καρλάο

Από την άλλη φλέγον ζήτημα είναι και αυτό του αμυντικού με την πρόταση να έχει ήδη γίνει στον Καρλάο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θέλει να μείνει στον ΑΠΟΕΛ όμως όλα εξαρτώνται από την Τορίνο και οι γαλαζοκίτρινοι ψάχνουν την χρυσή τομή για να τον κρατήσουν στον Αρχάγγελο.

Εν κατακλείδι όσον αφορά τον προγραμματισμό στον ΑΠΟΕΛ εκεί που πρέπει να δώσουν περαιτέρω έμφαση είναι στο θέμα ποιότητας και χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών.

Ναι μεν γίνεται η προσπάθεια για να χαμηλώσει ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών όμως χρειάζεται και η ισορροπία στο ρόστερ.

Εκτός από νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές χρειάζεται και η εμπειρία αλλά και παίκτες με καρδιά πρωταθλητή. Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι πρώην… Ντε Βινσέντι, Γιαννιώτας, Καβενάγκι, Ντε Καμάργκο.

Τέτοιοι παίκτες σε συνδυασμό με τους νεαρούς ταλαντούχους μπορούν να κάνουν το ΑΠΟΛΥΤΟ μείγμα επιτυχίας για τους πρωταθλητές.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στην Κολομβία: Διευθυντής φυλακής δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Eurovision: Η πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει - Δείτε βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top