ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την ομάδα επικοινωνίας δεν την παίρνει από κάτω…

Την ομάδα επικοινωνίας δεν την παίρνει από κάτω…

«Έγραψε» το χθεσινό βίντεο που ανάρτησε ο Απόλλωνας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (ΕΔΩ).

Προκάλεσε συζητήσεις, όχι μόνο στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, αλλά και στα δημοσιογραφικά γραφεία. Μερικοί ερμήνευσαν τα όσα έβγαιναν από την… παρέμβαση του «άγνωστου Χ» στη συζήτηση των παιχτών του Απόλλωνα, ότι πρόκειται για Μουντιαλικό παίχτη που κατεβαίνει σύντομα στο λιμάνι! 

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, όπως έμαθε λίγο αργότερα συντάκτης της ιστοσελίδας μας (ΕΔΩ). 

Η χθεσινή πρωτότυπη -για τα κυπριακά δεδομένα- ανάρτηση, στέλνει και μήνυμα, ότι η ομάδα επικοινωνίας της οδού Μεσολογγίου, δεν τα παρατά.

Συνεχίζει απτόητη τη δουλειά της, παρά την απογοήτευση και τη στεναχώρια που τους προκάλεσε το αποτυχημένο φινάλε της περασμένης σεζόν. 

Δεν είναι μόνο ο Φανούρης Κωνσταντίνου, είναι κι άλλα τρία άτομα, που απαρτίζουν την ομάδα επικοινωνίας στην κυανόλευκη εταιρία. 

Υ.Γ. Και «κλεμμένη» να ήταν η ιδέα του συγκεκριμένου βίντεο από ξένο σύλλογο, το αποτέλεσμα μετρά. Το ζήτημα είναι να «χτυπάει κέντρο» ο στόχος ενός εγχειρήματος. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top