ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το μεγάλο παράπονο του Πουρσαϊτίδη από Ανόρθωση

Το μεγάλο παράπονο του Πουρσαϊτίδη από Ανόρθωση

Ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης ήταν ο μεγάλος φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Κώστα Μαλέκκου, «Όλα Μάλε» και μίλησε για πολλά ενδιαφέροντα.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός και πρώην άσσος των Κυπριακών γηπέδων, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Ανόρθωση, ενώ εξέφρασε και το μεγάλο του παράπονο για την «Κυρία».

Οι δηλώσεις του Πουρσαϊτίδη:

«Έμενα στη Λάρνακα, κάναμε παρέα με τον Τιμούρ που ήταν παίκτης-προπονητής στην Ανόρθωση. Δεν ανανεώθηκε στην ώρα του το συμβόλαιο με τον Εθνικό και πήγα στην Ανόρθωση. Ο Τιμούρ ανέλαβε λίγους μήνες πριν, ήταν ο Παντελή πρόεδρος με ενθουσιασμό. Εμπιστεύθηκαν και άλλους, τον Κατσαβάκη, τον Χάμπερ, ήταν ο Νίκος Νικολάου, ο Γιωργαλλίδης και άλλοι και πήραμε το πρωτάθλημα. Έμεινα τέσσερα χρόνια στην Ανόρθωση».

Για την αποχώρηση: «Έδειξε ενδιαφέρον η Ανόρθωση να μου ανανεώσει το συμβόλαιο με χρήματα που με βάση την αξία και την προσφορά μου θεώρησα ότι ήταν λίγα. Τους είπα να ανέβαιναν λίγο για να μείνω. Δεν με ικανοποίησε η προσφορά, ήρθε μια καλύτερη προσφορά από το ΑΠΟΕΛ αλλά είχα ήδη πάρει απόφαση να φύγω από την Ανόρθωση για διάφορους λόγους».

Έφυγες φιλικά από την Ανόρθωση; «Κράτησα την αγάπη του κόσμου, με πίεζαν να μείνω. Δεν έφυγα για τα χρήματα, δεν υπήρχε ηρεμία στην ομάδα».

Πριν τον τελικό Κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ λέχθηκε ότι ήσουν εκτός ομάδας: «Δεν μου επέτρεψαν να προπονούμαι επειδή δεν υπέγραψα και πληγώθηκα. Πήγα στην Ανόρθωση με λιγότερα χρήματα από τον Εθνικό Άχνας γιατί ήταν μια μεγάλη ομάδα. Έφυγα πληγωμένος όχι από τον κόσμο. Ο κόσμος πιστεύει αυτά που ακούει, εγώ δεν βγήκα να απαντήσω ποτέ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top