ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ 10ΧΡΟΝΟΥ: Ζήτησε χρόνο για να απαντήσει ο εκπαιδευτικός

ΘΑΝΑΤΟΣ 10ΧΡΟΝΟΥ: Ζήτησε χρόνο για να απαντήσει ο εκπαιδευτικός

Ολοκληρώνεται σιγά-σιγά η έρευνα για ατύχημα του 10χρονου Σταύρου Γιωργαλλή στο Δημοτικό Σχολείο Αλεθρικού στις 11 Μαΐου που προκάλεσε τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τη Δέσποινα Ψύλλου («Ο Φιλελεύθερος») αναμένεται πλέον η κατάθεση του υπό διερεύνηση εκπαιδευτικού.

Όπως ανέφερε στον «Φ» ο ερευνών λειτουργός διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης, Κυπριανός Λούης, το μαρτυρικό υλικό συγκεντρώθηκε στο πλαίσιο πειθαρχικής έρευνας και έχει επιδοθεί στον εκπαιδευτικό.

Ο ίδιος είναι ο τελευταίος που θα καταθέσει για να δώσει τη δική του εξήγηση για όσα καταμαρτυρούνται.

«Έχει τελειώσει το σύνολο των καταθέσεων και όλες οι διαδικασίες. Στην ουσία, τώρα αναμένουμε την τελευταία φάση. Το συγκεκριμένο πρόσωπο κινείται μέσω δικηγόρου», σημείωσε ο κ. Λούης.

Μέχρι σήμερα έχουν καταθέσει περίπου 10 άτομα, μεταξύ των οποίων η μητέρα του Σταύρου, η διεύθυνση του σχολείου, μαθητές και εκπαιδευτικοί.

Με την ολοκλήρωσή της η έρευνα αναμένεται να σταλεί στην αρμόδια Αρχή και από εκεί στη Νομική Υπηρεσία για να τοποθετηθεί.

Να σημειωθεί ότι ο εκπαιδευτικός μπορεί να τοποθετηθεί γραπτώς ή προφορικά επί του μαρτυρικού υλικού και ερωτημάτων αντίστοιχα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top